2777
2789
عنوان

این نماز فردا از دست ندهید

192 بازدید | 14 پست

❤️هدیه ای ناب برای اهل نماز به درگاه الهی،

🌺نماز توبه روز یکشنبه ماه ذالقعده🌺

از پیامبر اکرم(ص) نقل شده هرکس این نماز را به جا آورد خداوند توبه اش را پذیرفته و گناهانش را می آمرزد و ندایی از آسمان بلند می شود که ای بنده خدا عمل را از سر بگیر که توبه تو قبول شد و گناهانت آمرزیده شد و همچنین پیامبر (ص) فرمودند دشمنان شخص نمازگزار در روز قیامت از او راضی شوند و با ایمان بمیرد و دلش گرفته نشود و قبرش گشاده و نورانی گردد و والدینش از او راضی شوند و مغفرت شامل والدین او و ذریه او گردد و توسعه رزق پیدا کند و ملک‌ الموت در وقت مردن با او مدارا کند و به آسانی جان او بیرون شود.

🔰دستور عمل آن:

در روز يكشنبه غسل كنید به نیت غسل توبه، و وضو بگيرد و چهار ركعت نماز گذارید دو نماز دو رکعتی مثل نماز صبح و به نیت نماز توبه روز یکشنبه ماه ذی القعده. در هر ساعتی میشه خوند.

در هر ركعت:

سوره حمد يك مرتبه 

سوره توحید سه مرتبه

سوره ناس يك مرتبه

سوره فلق یک مرتبه

بعد از سلام نماز دوم بنشینید و استغفار كنید:

هفتاد مرتبه: «اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ»

سپس یک مرتبه بگویید:

«لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلاّ بِاللّهِ الْعَلىِّ الْعَظيمِ»

پس بگويد:

«يا عَزيزُ يا غَفّارُ اغْفِرْ لى ذُنُوبى وَذُنُوبَ جَميعِ المُؤ مِنينَ وَالْمُؤ مِناتِ فَاِنَّهُ لا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ اِلاّ اَنْتَ»

نماز تمام شد، اینجاست که باید در حضور الهی و بعد از انجام این نماز پرفضلت از درگاه الهی هر چه را که میخواهید از درگاهش طلب کنید. در این نماز اسراری نهفته میباشد که میتوان خدا را به عظمتش قسم داد و بواسطه این نماز گناهان خود را بخشید و توبه واقعی نمود. 

خواهش میکنم من روسیاه شده را از دعاهای خود محروم نکنید🙏

هرکسی خوند لطفا یادم کنه اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم 

دعا کنه خدا نگاهی ب زندگیم کنه ی فرجی بشه تو زندگیم ب امید خدا 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که به نماز مستحبی اعتقاد دارید قبول حق تعالی باشه عبادتتون فقط خیلی تعجب داره که یک اقای معتقد هستید ولی در یک بستر زنونه!!

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

عبادت زن و مرد نداره

بله عبادت زن و مرد نداره ولی سایت زنانه‌ست جای مردها نیست

به هرحال یه انتقاد بود

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

بله عبادت زن و مرد نداره ولی سایت زنانه‌ست جای مردها نیستبه هرحال یه انتقاد بود

خداوند عزیز هدف منو میدونه. اگه یه خواهری هم پیدا بشه این نماز بخونه برای من کافیه. به انتقاد شما احترام میزارم

خداوند عزیز هدف منو میدونه. اگه یه خواهری هم پیدا بشه این نماز بخونه برای من کافیه. به انتقاد شما اح ...

من هفته پیش فکر کنم از روی تاپیک شما این نمازو خوندم همیشه از این نماز ها بزارید ممنونم ازتون خیر ببینید

من هفته پیش فکر کنم از روی تاپیک شما این نمازو خوندم همیشه از این نماز ها بزارید ممنونم ازتون خیر بب ...

آره هفته قبل هم گذاشتم. همزمان در دیوار در شهر های مختلف هم گذاشته ام. خداوند از همه قبول کنه