2777
2789

بهترین دوستم که دختر داییمم هست خیلی باهم مچ بودیم جیک تو جیک عین خواهر 

ازدواج کرد در عرض یکماه با خواستگار سنتیش 

من تو اون یکماه ندیدمش اصلا 

اونی که هر روز باید همو میدیدیم بهم زنگ میزد مدام .همش میگفت نمیرسم رفتم خونش و...

منم درک کردم گفتم اوکی درگیر مراسمشه طبیعیه 

بعدشم کلا چندماه عقد کرد ما چند ماه همو ندیدیم گفت نمیرسم .

روز چشنشم خیلی ذوق داشتم رفتم ارایشگاه لباس خریدم کفش خریدم بعد حتی نگاهمم نکرد .خیلی بهم برخورد .مامانمم گفت اینهمه در تکاپو بودی حتی محلتم نداد

موقعیم که دعوتش کردیم پاگشا نشست رو مبل کنار شوهرش .اغراق نمیکنم ولی حتی یک دقیقه هم پیش من نیومد.

من که دیگه با دوستای دیگمم.سرکار و دانشگاه و ...بیرون رفتنامم سر جاشه

الان که شوهرش عوض شده ‌و با خانواده شوهر دعواش میشه هی میگه بیا پیشم.دلم گرفته .بیا بریم بیرون.منم میگم با فلانی قرار دارم نمیرسم.دیگه باهاش قطع ارتباط کردم حالا هی پیام میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم زود قضاوتش نکن اکثر پسرا حتی اونایی که بد دل هم نیستن اول ازدواج یه فازی میگیرن که ابراز وجود کنن هی حساسیت نشون میدن رو پوشش و دوست و ...

بعد رفته رفته وا میدن 

اونم هرچقدر تو براش عزیز باشی اولویتش شوهرشه با خودش میگه یکم زمان بدم درست میشه جفتشونو حفظ میکنم

خوب کردی ...دلم خنک شد یجور رفتار میکنن بعضی دخترا انگار ک آسمون باز شده شوهر اینا افتاده پایین 😐حا ...

یه بار سوتی داد 

زنگ زد به سوهرش هی گفت رضا جان رضا جان 

چند دقیقه بعد دعواشون شد داد کرد سرش 

گفتم نه به اون جان جانت نه به دادت

گفت میخواستم به تو پز بدم😏به من آخه؟که چی بشه

به نظرم زود قضاوتش نکن اکثر پسرا حتی اونایی که بد دل هم نیستن اول ازدواج یه فازی میگیرن که ابراز وجو ...

تا یه حدی قابل درکه

قطعا باید اولویت زندگیش ااون باشه

چرا من و تحویل نمیگرفت؟چرا به من پز میداد؟

تا یه حدی قابل درکهقطعا باید اولویت زندگیش ااون باشهچرا من و تحویل نمیگرفت؟چرا به من پز میداد؟

پز دادنو نمیدونم واقعا 

ولی محل ندادن میگم که شاید شوهرش ازش خواسته و از طرف اون تحت فشاره من خودم به خاطر نامزدم رابطمو با دوتا دوستای جون جونیم کم کردم فکر میکنم اونا هم فکر کنن من عقده شوهر دارم و .... ولی واقعا اینجوری نبود ، تحت فشار بودم و مجبور شدم بین زندگیم و دوستام یکیو انتخاب کنم . گاهی این رفتار ها از عقده زنها نیست از زورگویی مردهاست