2777
2789
عنوان

چیکار میکنین تا حالتون خوب بشه

426 بازدید | 15 پست

وقتی همه ی افکار ذهنتون و ادمای دور و برتون دست به دست هم دادن تا حالتون بد بشه و ترس از اینده شما رو برداره چیکار میکنین 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی وا میدم میزارم همه چی خودش بگذره البته بستگی به شرایط الانمم داره الان چون سرماخوردم میگم جهنم هرچی شد ولی وقتای دیگه در حال جنگم

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏

عین اان من هیچی سرنماز کلی اشک ریختم دیشب جوری که نمازمو با گریه خوندم

امروزم سر نماز یه دادو بیدادی کردم که خدایا چرا اذیت میکنی چرا زجر میدی من فک کردم تورو دارم ولی انگار توام قهری اصلا دیگه چیزی ازت نمیخوام هرکارمیخوای با من بکن فقط بدون من بریدم

خلوتی گریه می کنم ولی نمی ذارم زیاد حالتام ادامه پیدا کنه. سریع به چیزای مثبت دور و برم فکر می کنم تا قضیه جمع شه 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
سر شوهر مظلومم غر میزنم خخخ

وقتی نباشه  باعث بشه این حس مزخرف بیاد سراغتون؟؟ 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
عین اان من هیچی سرنماز کلی اشک ریختم دیشب جوری که نمازمو با گریه خوندم امروزم سر نماز یه دادو بیداد ...

😰😭😭😭😭

من الان این حسو دارم، نا امیدم از آیندم، دیگه بچه نمیخوام، 😢😢 میخوام برم، فرار کنم. هیچی درست نمیشه کاش یه بزرگتر داشتیم که میگفت الان همه چی رو درست میکنم میزنم تو دهن دلار و طلا، 😭😭

حقوقمونو نمیدن، کلا زندگی نمیکنم شدم مثل ربات، زندگی نباتی، فقط میخوریم که زنده باشیم، من دلم خرید میخواد، دلم مسافرت میخواد دلم تفریح میخواد، دلم میخواد مهمونی بدم، برم مهمونی..... دلم میخواد برم‌کلاس هنری، برم کلاس زبان، درسمو ادامه بدم ....

دلم میخواد زندگی کنم.😭😭😭

من الان این حسو دارم، نا امیدم از آیندم، دیگه بچه نمیخوام، 😢😢 میخوام برم، فرار کنم. هیچی درست نمیش ...

واقعا ادم اینجور وقتا فقط میخواد یه ادم قوی و گنده ای بیاد بگه غمت نباشه همشو درست میکنم هی 😧😧😧😭

من هروقت که ناراحت میشم تو خونه که تنها هستم واسه خودم حرف میزنم مثلااگه کسی منو ناراحت کرد تو جمع بلد نیستم جواب بدم تو خلوت تصور میکنم اون آدم جلوم نشسته و همه حرفایی که تو دلم مونده رو میگم درسته بعدش سردرد میکنم بیحال میشم چون عصبانی میشم و با حرص با خودم حرف میزنم کاش آدمها یه کم قبل حرف زدن فکر میکردن من خودم خیلی وقتا سوژه دستم هست که آدمهایی که ناراحتم میکنن بچزونمشون ولی این ککار رو نمیکنم خجالت میکشم تو جمع کسی رو مسخره کنم یا ابروشو ببرم ولی بعضیا اعتماد به نفس دارن راحت مردمو میچزونن و ناراحتشون میکنن من با اینکه اصلا بلد نیستم تو جمع متلک بگم ولی اگه کسی رو ناراحت کنم یا مسخره اش کنم همیشه به مرگ فکر میکنم به این که چه عذابی باید بکشم میگم آدمهایی که ما رو ناراحت میکنن به این چیزا فکر نمیکنن خیلی راحت دل مردمو میشکنن انگار عواقب نداره خیلی اعتماد به نفسشون زیاده کاش آدمها کاری به کار هم نداشتن و میذاشتن هرکی زندگی خودشو بکنه با یه کلمه زندگی و روحیه طرف رو خراب میکنیم کاش یاد بگیریم زندگی دو روزه بزاریم هم خودمون زندگی کنیم هم دیگران 

یه مرحله ای هست به اسم حس بیهودگی... اونم به ۹۰ درصد ادما و وقایع و سوانح و هزار جور کوفت دیگه.. خوشبحال کسایی که به مرحله حس بیهودگی میرسن.. نه حرص میخورن نه هیچی.. فقط به خودشون توجه دارن.. ما را نه غم دوزخ و نه حرص بهشت است.........  

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو