2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط نمیدونم کجاهانبایدپارک کنم کجامیشه وایساد

عزیزم بهت گفتم بالاتر برو پیج های آموزش رانندگی زو تو اینستا یا اپارات سرچ بزن نگاه کن 

کل نکات آزمون رو ترفند ها و پارک دوبل رو کامل توضیح دادن 

من رانندگیم خوبه وای ۴ بار رد شدم و این چهرشنبه دفعه پنجممه که میرم ازمون نمیدونم قبول میشم یا نه خسته شدم دیگه اعتماد بنفسمم از دست دادم دیگه

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

سر چی رد میکنه؟

استرس

فقط با چشم نگاه ایینه کنی و گردنت نچرخونی

اگه موقع سوار و پیاده شدن ماشین از دری سوار بشی که پشت شاگرد نیست 

اگه پارک دوبلت فقط با یه فرمون درست در نیاد و بخوای با عقب و جلو رفتن ماشینو صاف کنی

من بخاطر اینا هر دفعه رد شدم

اگه ماشین خاموش کنی یا اجازه نگیری راهنما نزنی و اینا هم عادیه که رد کنن 

استرسفقط با چشم نگاه ایینه کنی و گردنت نچرخونیاگه موقع سوار و پیاده شدن ماشین از دری سوار بشی که پشت ...

ای بابا

ادم استرس میگیره کارا رو یادش میره

ایندفعه انشاالله قبولی

من تو محاسبه فاصله مناسب با ماشین بغلی برا پارک دوبل یکم حس میکنم دچار مشکلم فاصله ها رو خوب تشخیص نمیدم

هنوز نرفتم امتحان، هفته بعده

ای باباادم استرس میگیره کارا رو یادش میرهایندفعه انشاالله قبولیمن تو محاسبه فاصله مناسب با ماشین بغل ...

مرسی قربونت

اره سخته مخصوصا برای کسایی که ماشین زیر پاشون نیست افسر متوجه میشه و رد میکنه من ازاد رفتم تمرین ولی کافی نبود یعنی درحد اونایی که از قبل ماشین داشتن یا پدراشون بهشون تمرین میدادن نشدم

ایشالا تو هم قبولی عزیزم