رژیم هفت روزست من معمولا چهار روزش رو بدون ورزش میگرفتم معمولا هم 5 6 کیلو اینا کم میکردم اما چون بدن با بدن فرق داره اینجا گفتم 4 یا 5 کیلو
روز اول سعی کن فقط میوه بخوری(صبحانه2 تا سیب و 2 لیوان اب،میان وعده چهار عدد بادام،ناهار میوه مورد علاقت+سیب،شام هم سیب بخور)
روز دوم فقط سبزیجات(صبحانه سیب زمینی آب پز بدون نمک یا کم نمک بخور،ناهار سالاد،شام یا سیب زمینی یا سالاد)سالاد باشه بهتره
روز سوم ترکیبی از سالاد سبزیجات(صبحانه میوه،ناهار سالاد،شام سالاد میوه)
تو سه روز اول هیچ اجباری نیست که چندتا بخوری و هرچقدر بخوای میتونی بخوری(بجز سیب زمینی که بهتره روزانه چهار عدد کوچیک بخوری)اما از روز سوم به بعد به تعداد نوشته شده فقط باید بخوری
روز چهارم فقط موز امروز فقط باید هشت عدد موز بخوری در صورت نیاز هم میتونی دو لیوان شیر کم چرب توی یک وعده بخوری(صبحانه دوتا موز میان وعده یک عدد موز ناهار دو عدد موز میان وعده بعدی یک عدد شام هم دو عدد موز)
روز پنجم هم من معمولا نمیگرفتم ولی خب برای تو مینویسم
روز پنجم(صبحانه عدس آب پز ناهار مرغ که میتونه کباب باشه یا آب پز فقط بدون روغن و شام هم سالاد)
اگه اینارو رعایت کنی وزنت میاد پایین و سعی کن حداقل ماهی یکبار اینو بگیری بیشتر نگیر اگه میترسی موهات بریزه بادام بخور جلوی ریزش رو میگیره اگه میترسی سردرد بگیری آب و عسل بخور
من تو سه ماه 17 کیلو کم کردم❤️