2777
2789
عنوان

علائم بارداری نی نی سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 89 پست
عزیزم بسلامتی مبارکت باشه تمام علائمت نشون میداد نی نی گل پسره انشاالله داغشو نبینی.خب مینویسه تو بر ...

قوربونت مهربون..اخه چون ان تی بوده میگم چرا جنسیت رو نوشته..جنسیت رو انومالی مینویسن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم ان تی بوده..ولی این دکتر جنسیت تو ان تی رو درست حدست میزنه..برای دو بچه قبلیمم پیش خودش بود ...

خوبه تبریک میگ

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من خودم دوس دارم اگر قرار باشه سه تا بچه داشته باشم ۲ تا دختر باشن ۱ پسر چون خودم بی خواهری کشیدم خیلی سخته 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ممنون عزیزم..ان شاءالله همه نی نی ها سالم باشن مال منم سالم باشه

ان شاالله

من خودم دوس دارم اگر قرار باشه سه تا بچه داشته باشم ۲ تا دختر باشن ۱ پسر چون خودم بی خواهری کشیدم خی ...

عزیزززم..من شوهرم تک پسره..با اینکه واقعا پسر پرست نیست و خیلی شکرگزاره برای فرزند..ولی ته دلش دوس نداشت پسرش هم بی برادر باشه..

منم همین علائمو داشتم و دختر بود😍😍

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
سلام عزیزم..فعلا ان تی گفته پسره..هرچی الله بخواد

ان شاء الله سالم باشه و به خوشی بزرگش کنی گلم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
سلام عزیزم..فعلا ان تی گفته پسره..هرچی الله بخواد

واقعا نی نی ت پسره گلم🥹 منم همه علاعمم مثل شماست فقط من خوابم زیاد شده ،دهنم همش پر از آب میشه ،و همش احساس سردی دارم،لرز میکنم

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

عزیزززم..من شوهرم تک پسره..با اینکه واقعا پسر پرست نیست و خیلی شکرگزاره برای فرزند..ولی ته دلش دوس ن ...

اره واقعا درکش میکنم شوهرتو خب خدارو شکر ♥️🙏

واقعا نی نی ت پسره گلم🥹 منم همه علاعمم مثل شماست فقط من خوابم زیاد شده ،دهنم همش پر از آب میشه ،و ه ...

منم احساس لرز شدید 

اولش 

بعد مرغ اینا خیلی خیلی بدم میاد 

شب ها و روز تهوع داشتم 

پسر شد

معجزه شکر گزاری...