2777
2789
عنوان

علائم بارداری نی نی سوم

669 بازدید | 89 پست

شبتون بخیر..

ان شاءالله سشنبه سونو ان تی دارم.بارداری سومم هست.الله یکتا یه گل دختر بهم هدیه داده و یه پسر..الان دوباره نعمتشو به من حقیر عطا کرده.جهت سرگرمی فقط این تاپیک زدم.وگرنه اصلا به علائم باور ندارم..چون برای پسرم اینقد علائم شبیه دخترم بود که میگفتم صدرصد دختره..

حالا علائمم برای این سومی:حالت تهوع ظهر و شب دارم.از هیچی اونقد خوشم نمیاد که دلم هوس کنه و بخورم.از هیچی هم اونقد بدم نمیاد که نتونم بخورم.معده م خالی باشه تهوعم بیشتره .خوابم کم شده.اضافه وزن نداشتم.سه کیلو کم کردم..اوایل تکرر ادرار داشتم الان بهترم.نی نی سمت چپه.ضربانش هفت هفته ۱۵۴بوده.خودم حس میکنم دختره😍حدساتون رو بزنید که تا سشنبه ان تی دکترم خیلی ماهره حتما جنسیت رو میگه و میام میگم‌..ان شاءالله که فقط سالم باشه.همه ی نی نی ها🥰😍

حدست درسته دختره😍😍

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ان شاءالله که سالم باشه گل دخترم😍🥰🥰

چندسالته ماشاالله چ توانی داری برا بچه سوم 

یکمم یاد من بده چیکار کنم اولیشه و توش موندم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

قربونش برم الهی😍🥰...با اینکه نی نی سومه نمیدونم چرا انگار اولین باره مامان میشم😄

عزیزمم ایشالا به سلامتی بغل بگیریش💙

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

چندسالته ماشاالله چ توانی داری برا بچه سوم یکمم یاد من بده چیکار کنم اولیشه و توش موندم

۲۷سالمه عزیزم...عاااشق بچم..الان تمام وقت و هدفم برای دخترم و پسرمه..خودمم نمیدونم این همه صبر و حوصله واسه بچه داری از کی به ارث بردم😃😃

ای قربون زبونت عزیزدلم..‌🥰

خدانکنه منم مامان سه تا جوجه ام خدا خودش قوت بدع بهت قشنگم❣️

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

۲۷سالمه عزیزم...عاااشق بچم..الان تمام وقت و هدفم برای دخترم و پسرمه..خودمم نمیدونم این همه صبر و حوص ...

افرین👍👍👍