2777
2789

دوست داشتید چه کارای دیگه ای بکنید مثلا چی یاد بگیرید یا چه کاری راه بندازید ؟  

من ۲۸ سالمه کلا چه توصیه ای دارید بچه دار شدید چقدر اوضاع فرق کرده آدم وابسته تر میشه چ احساسیه

کلاس مهارت‌های فرزند پروری برید

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره راضیم ازشون فعلا که نیازی به کار ندارم برای درامد شکر اوضاعمون خوبه

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

هزاران بار برگردم 

بازم می‌خوام بچه دار بشم 

بخاطرش با فوق لیسانس خونه نشین شدم 

ده سال کار حرفه ای گذاشتم کنار و با همسرم اومدم شهر کوچیکی 

چون محل کارش بود 

بازم به خاطر مادر شدن همین تصمیم میگیرم 

هزاران بار برگردم بازم می‌خوام بچه دار بشم بخاطرش با فوق لیسانس خونه نشین شدم ده سال کار حرفه ای گذ ...

خب توصیه ت چیه زودتر بچه بیارم 😂😂 میگم حسرت چی تو دلتون مونده

بچه دار شدن... راهیه که برگشتی توش نیست تمام ازادی هایی که داشتی رو باید تموم کنی تاچندسال اول وقف بچت میشی کاملا مسئولیت سنگین و تموم نشدنی ولی شیرین

سعی کن به هدفات قبل بچه دارشدن برسی 

زندگی فارق از معنی...

بچه دار شدن... راهیه که برگشتی توش نیست تمام ازادی هایی که داشتی رو باید تموم کنی تاچندسال اول وقف ب ...

افرین میخام ببینم ب چیا برسم راستش شغلم دارم درسم خوندم فقط دوست دارم ورزش برم و رانندگی یاد بگیرم

افرین میخام ببینم ب چیا برسم راستش شغلم دارم درسم خوندم فقط دوست دارم ورزش برم و رانندگی یاد بگیرم

ورزش چی مثلا؟در حدیه باشگاه ساده؟اونو که همیشه میشه رفت اگه مادری کسی نزدیکت باشه وقتی بچه دارشدی رانندگی هم یه پروسه دوسه ماهس فوقش 

زندگی فارق از معنی...

ببین ورزش و رانندگی با بچه هم میشه 

قرار نیست با بچه خونه نشین بشی

من شهر غریبم تنهایی بچه بزرگ میکنم و همسرم اگر خونه باشه 

باشگاه میرم 

پیاده روی هم میرم 

رانندگی هم میکنم 

مثلا چیا چن سالته

درس خوندم .خیلیم زیاد .چند تا مدرک دارم 

کامپیوتر نقاشی ورزش تو همشون تا حد عالی پیشرفت کردم .کتاب هم نوشتم چاپ شده .تا ۳۰ سالگی .از وقتی شوهر کردم تا الان که بچم تا حدی بزرگ شده دیگه هیچ کاری نکردم .شوهر و بچه فقط ترمز ادم هستن .پابندی .نمیتونی کاری کنی