2777
2789
عنوان

مهمون دارم خانوما میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 33 پست
خیلیم زیاده عزیزماصراف چرا بکنیبخدا تو سفره ای که بیش از حد چیز میز چیدننمیچسبه به ادم غذا خوردنهمین ...

اخه  دوتا تازه عروس دامادن نخواستم خیلی سبک بگیرم وگرنه من مهمونیامو یع نوع غذا درست میکنم همیشه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه حقه بهت یاد بدم سالاد شیرازی و فصل ۹۰ درصد موادش یکی هست شما وقتی دو تاش رو درست کنی فرقی نکرده برات ولی تو چشم میاد بعدش یه بسته سوپ آماده که با آب درست میشه هم هیچ قیمتی نداره ولی وقتی اضافه بشه به منو جلوه داره. 

عالیه عزیزم مرغ شکم پر و خورشت هر کدومشون یه غذای خیلی کامل محسوب میشه

گفتم شاید یکی نخوره خورشت یا مرغو د‌ونوع باشه که بتونه بخوره چون نمبدونم ذائقه شونو

ببین اگ مرغت شکمش با سبزی پر میشه دیگه باز قرمه نذار قیمه بذارقیمه و مرغ خوش خور تره

نه من یا گردو پیاز داغ و کشمش الو پر میکنم مرغ رو

اخه دوتا تازه عروس دامادن نخواستم خیلی سبک بگیرم وگرنه من مهمونیامو یع نوع غذا درست میکنم همیشه

سبک نیس که عشقم

نیاز نیس خیلی خودتو خسته کوفته کنی

دو نوع غذا داری

سالاد داری

دسر داری

مزه زیتون داری کنارش

نوشیدنی هم داری

سفرت رو هم خوشگل بچینی عالی میشه

دیگه اگه دلت خواس سوپ هم بزار

نه خیلیم خوبه عالیه نوش جان سالاد ماکارونی هم بذاری بد نیست ...البته چون خودم دوس دارم به همه پیشنها ...

سختم میشه اخه بچه کوچیک دارم

یه حقه بهت یاد بدم سالاد شیرازی و فصل ۹۰ درصد موادش یکی هست شما وقتی دو تاش رو درست کنی فرقی نکرده ب ...

ببین چون بچه کوچیک دارم باید جلو تر کارامو انجام بدم نمیتونم همون روز درست کنم همه رو سختم میشه زیاد درست کنم وگرنه هزینه ش مهم نیست واسم

سبک نیس که عشقمنیاز نیس خیلی خودتو خسته کوفته کنیدو نوع غذا داریسالاد داریدسر داریمزه زیتون داری کنا ...

هوا گرمه سوپ میچسبه؟