2777
2789
عنوان

دوستام بهم میگن خیلیییییییی

150 بازدید | 10 پست

من دخترم و دوستام بهم میگن خیلی با اُبهتی  

این حرف خوبه یا بده؟

درضمن چهره م کاملا ظریف ودخترونه س بیشتر منظورشون اخلاقمه 

برداشت شما چیه؟

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

بنظرم یکم لوس بودن خوبه 

وقتی ادم خیلی قوی و با ابهت بنظر میاد همه کارا رو میندازن گردنش

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یکم لوس بودن خوبه وقتی ادم خیلی قوی و با ابهت بنظر میاد همه کارا رو میندازن گردنش

آخه من ب موقعش لوسم هستم

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
ازت میترسن ولی خب روشون نمیشه اینو بگن مودبانه میگن با ابهتی

خیلی شوخ طبعم و با دوستام صمیمی هستیم اگه می‌ترسیدن میگفتن رودروایسی نداریم باهم😂

ویژگی خوبه یه چند تا دختر از ذهنم عبور کرد ایرادش اینه پسر جرعت نکنه پیشنهاد بده😁

بهتر خودم پارنترم دارم😂