الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من امروز رفتم یه عطاری به اسم حکمت گیاه در قاسم آباد مشهد برای درمان ریزش مو میگفتن نبض رو می گیره و بعد از روی نبض مشکلاتت رو میگه ولی اصلا نبض من رو نگرفت و بدتر این که جلوی بقیه مشتریان اش ویزیت می کنه از من یه سری سوالات شخصی مثله اینکه چرا ازدواج نکردی تا الان و علتش چی بوده و چه موقعیتی باید برات پیش بیاد تا ازدواج کنی وقتی من گفتم دوست ندارم به این سوالات در ملأ عام جواب بدم بهش برخورد و گفت من درمانی برای ریزش موهات ندارم خیلی ناراحت شدم من یک ساعت و نیم تو راه بودم چه مبلغ بالایی پول اسنپ دادم اونجا تو عطاری هم یک ساعت معطل شدم ولی این آقا و بقیه همکاراش انگار از دماغ فیل افتاده بودن خیلی مغرور بودن و اصلا ارزشی برای مراجعان اش قائل نیست واقعا کسی نیست به کار اینا نظارت داشته باشه