2777
2789
روغن هسته انارکرم جوانه گندم

هیچکدوم اصلش پیدا نمیشه خاهر کجا روغن هسته انار واقعیه همه فیک کجا کرم جوانه واقعا همونه یچیزی بگو واقعا قوی وگیاهیی.... اینارو که تو اینترنت سرچ کنی هم بالامیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم اصلش پیدا نمیشه خاهر کجا روغن هسته انار واقعیه همه فیک کجا کرم جوانه واقعا همونه یچیزی بگو و ...

عزیزم اصلش پیدا میشه .. ما خودمون از قم خریدیم اصلشو 

خب اگه از گوگل پیدا میشه ک برید پیدا کنید .. چی بگم دیگه🥲

من تا جایی ک میدونم کمک کردم 

روغن سقز چی هس اصلا.... همه درمانهات روغن هس انگار راه دیگه نداری ینی

روغن سقز از شیره درخت ها درست میشه 

عزیزم‌ من‌راه هایی ک قبلا امتحان شده و جواب داده شده گفتم.

ازقم ازکجا خریدین منکه فک نکنم عطاری ها اصل داشته باشن

از یه کانال مجازی خریدم که خودمون رفتیم تحویل گرفتیم 

اگه میخواین درخواست بدین آیدی بهتون میدم ، برید اگه موجود داشتن سفارش بدین. 

بعد روغن سقز ینی برا چی خوبه الان علت پادرد مادرم زیر زانو برا چی هس

دلایلش میتونه

کهولت سن ، اضافه وزن ، راه رفتن زیاد ، بالا پایین شدن از پله ، پوشیدن کفش پاشنه بلند

و خواص روغن سقز : برای درمان زانو درد و کمر درد ، اورام بلغمی 

درمان نرمی استخوان 

ضد دیسک 

درمان واریس 

و مرطوب کننده پوست

من امروز رفتم یه عطاری به اسم حکمت گیاه در قاسم آباد مشهد برای درمان ریزش مو میگفتن نبض رو می گیره و بعد از روی نبض مشکلاتت رو میگه ولی اصلا نبض من رو نگرفت و بدتر این که جلوی بقیه مشتریان اش ویزیت می کنه از من یه سری سوالات شخصی مثله اینکه چرا ازدواج نکردی تا الان و علتش چی بوده و چه موقعیتی باید برات پیش بیاد تا ازدواج کنی وقتی من گفتم دوست ندارم به این سوالات در ملأ عام جواب بدم بهش برخورد و گفت من درمانی برای ریزش موهات ندارم خیلی ناراحت شدم من یک ساعت و نیم تو راه بودم چه مبلغ بالایی پول اسنپ دادم اونجا تو عطاری هم یک ساعت معطل شدم ولی این آقا و بقیه همکاراش انگار از دماغ فیل افتاده بودن خیلی مغرور بودن و اصلا ارزشی برای مراجعان اش قائل نیست واقعا کسی نیست به کار اینا نظارت داشته باشه