2777
2789

من از خونه کثیفو اینا بدم میاد خب 

بعد دخترمم ک ۲ سالشه همش بهم میریزه 

ظرف شستنم متنفرم 

تنبلم هستم اصلا حوصله ندارم 

تازه الان پریودم سرما هم بدجور خوردم صدام در نمیاد 

خونمونم کثیف شده ۳ روزه ظرف نشستم 

دارم میمیرم بخدا خودمو میکشم ازاخر دارم دیوونه میشم چرا من انقد بدبختم باید به شوهرم بگم کارگر بگیره بیاد الانو تمیز کنه قول میدم دیگ کثیف نشههههه 

هردفعه خونه رو قشنگ تر تمیز میکنم همین حرفو میزنم بعد ۴ ۵ روز میگذره باز حوصله ندارم پاشم کار کنم 

مشکلم چیه چرا همیشه کسلو بیحالم از بعد زایمانم اینطوری شدم  بچه اولمه

i عشق آرمان مامانه رومیسا 💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین یه بسته کیسه زباله بردار هرچییییی اضاف داری بریز تدش از ظرف وسیله برقی بزرگ و کوچیک فقط و فقط اونایی که پرکاربردن نگه دار 

ظروف به اندازه خودتون بزار رو دست 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

چون کارات تلنبار میشن

اگه همونموقع تمیز کنی تلنبار نمیشن که سختت باشه

یه لیوان کثیف داشتی همون موقع بشور

حتی اگه حوصله نداشتی یکم استراحت کن بعد پاشو قشنگ به کارات برس

تایم بذار برای استراحتت بعد اون پاشو تمیز کاری کن

جایزه ب خودت بده مثلا برا خودت گل بخر عطر بخر خودتو تشویق کن

شما مشکلی نداری زندگی واقعی همینه ،ادم گاهی حوصله داره خیلی شیک به همه چیز میرسه تمیز می‌کنه ،نظافت می‌کنه ،گاهی ام یک هفته حوصله نداری خسته ای کسلی ،بعد خوب میشی 

خودتو سرزنش نکن ،الانم که مریضی 

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

ببین این راهکار ساده برای ظرف شستن معجزه میکنه 

همون لحظه که ناهار خوردیم یا شام و صبحونه یا کلا هر ظرفی کثیف شد حال نداشتی بشوریش نشورش همون لحظه بزار تو ظرفشویی روش آب بریز ، خیلی سادست ولی بریزی راحت میشی

اینطوری هر ساعتی بری بشوری انگار فقط داری آبکشی می‌کنی پنج دقیقه هم بیشتر طول نمی کشه 

هیچ کاری نکن، نه اهمگ گوش بده، نه برو نی نی سایت، نه اینتستا، فضای فجازی صفر، تلویزیون نگاه نکن، یه یک ساعتی همینجوری بشین رو مبل، به تنفست نگاه کن، یا به یه نقطه ای نگاه کن و تجزیه تحلیل کن

اینکار دوپامین مغزت میاره پایین، بعدش میری خونه رو میری تمیز میکنی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

منم مثل شمام بچه ندارم ربطی به این موضوع ندارم

گاهی خیلی تنبلی میکنم و بی حوصله میشم

طبیعی هستش به خودت این فرصت رو بده اما نه در این حد که سه روز ظرف نشوری حداقل از همسرت یا مادرت کمک میخواستی

من امروز دیگه پا شدم ۸۰٪ کارهامو انجام دادم

دیگه خسته شدم الان شامم رو گذاشتم دم بکشه آشپزخونه رو مرتب کردم و دراز کشیدم اومدم اینجا

بقیه کار هام باشه برای فردا شما ام فردا صبح شروع کن مثلاً فقط ظرف هارو بشور اینجوری بهتره

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

هیچ کاری نکن، نه اهمگ گوش بده، نه برو نی نی سایت، نه اینتستا، فضای فجازی صفر، تلویزیون نگاه نکن، یه ...

درسته

بنظر منم گوشی و فضای مجازی باعث میشه هزاران فکر بیاد توی سرمون و از زندگی واقعی و روزمرگی هامون دور بشیم

اما کافیه برگردی به زندگی … آخ که چقدر این روزمرگی ها قشنگن من امروز خونه رو دسته گل کردم الانم شمع روشن کردم

برای خودم شربت آبلیمو آماده کردم نشستم رو مبل همسرم تعجب کرده بود 😁

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

منم تو شرایط شمام با وجودی که شاغلم

اما خب دو جور غذا هر روز محبورم درست کنم

خونه هم مرتبه

دیگه برای خودم وقتی نمیمونه کلش پر شده برای زندگی

تو این شهرم هیچ کسی رو ندارم و همسرمم خیلی وقتها حتی شبها نیست و حتی خرید بیرونم خیلی وقتها با خودمه😕

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

منم تو شرایط شمام با وجودی که شاغلماما خب دو جور غذا هر روز محبورم درست کنمخونه هم مرتبهدیگه برای خو ...

منم یه بچه کوچیک دارم و شاغل هستم، چون تمام وقتم پره همیشه برنامه ریزی دارم و نمی‌ذارم خونه کثیف و بهم ریخته بشه، همیشه زندگیم برق میزنه چون اگر بذارم روی هم تلنبار بشه دیگه وقتی برای نظافت ندارم، به قول شما برای خودم وقتی نمیمونه اما خدا رو شکر خیلی لذت میبرم از نظم و نظافت خونه

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
منم یه بچه کوچیک دارم و شاغل هستم، چون تمام وقتم پره همیشه برنامه ریزی دارم و نمی‌ذارم خونه کثیف و ب ...

مثل شما خیلی کم هست

اکثر همکارهای من نهایت هفته ای دو بار اشپزی کنن اونم در بهترین حالت

یکیشون که جمعه غذا میپزه تا اخرین روز کاری ازش میاره سر کار و همسر و بچه ش هم میخورن

یکیشونم میگه ماهی 20برای غذای بیرون اول ماه میذارن کنار

نطافت و شستن ظرف هم با همسرشون نصفه با یکی از شرکت میره برای نظافت

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

مثل شما خیلی کم هستاکثر همکارهای من نهایت هفته ای دو بار اشپزی کنن اونم در بهترین حالتیکیشون که جمعه ...

من هر روز آشپزی میکنم و نظافت خونه رو انجام میدم، خرید خونه با همسرم هست اما همه کارای آشپزی و نظافت و بچه با خودمه. عصر تا شب سر کار هستم، و توی وقتای خالی سبزی فریز میکنم پیاز سرخ شده فریز میکنم انواع سبزی خشک و لواشک و کیک و رب و مربا اینا هم خودم درست میکنم، هفته قبل کلی باقالی فریز کردم. کلا فعالم و نمیتونم بیکار بشینم تا بیکار میشم یه کاری برا خودم درست میکنم، چون فعالیتم زیاده یه اندام عالی هم دارم.😁

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.