2777
2789

تا همین الان خواب بوده از ساعت پنج آماده شدم که ببره دورمون بزنه تا الان😭😭😑

حالا هم تازه اومدیم تو خیابون هی غر میزنه سر کوچک ترین حرفی ساعت ها توضیح میده گیر میده بحث راه میندازه خدااااا😭😭😭😭😭دق کردمممممم 

نگم بقیه اخلاقاش هنوووووز داره میگه یه کلام داداشم خونه خندید و گفت من میوه خور نیستم هنووووووز داره ور میزنه خداااا دعوا داره باهامون 

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

بدون پدرت برین اینکه اخلاق نداره چه فایده داره بیاد؟

هیچکدوم رانندگی بلد نیستیم داداشمم کوچیکه بچه‌ان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره ی عصر رو هر چند بار که میتونید بخونید ( مثلا تا وقتی که آروم بشن ) 

به نیت آروم شدن و صبرشون ( جوری که پدرتون متوجه نشن )

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
سوره ی عصر رو هر چند بار که میتونید بخونید ( مثلا تا وقتی که آروم بشن ) به نیت آروم شدن و صبرشون ( ج ...

سوره ی کوتاهیه 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
سوره ی عصر رو هر چند بار که میتونید بخونید ( مثلا تا وقتی که آروم بشن ) به نیت آروم شدن و صبرشون ( ج ...

ممنونم عزیزم 

تو برخورد با  اینجور آدما بهونه دستشون ندین اگرم شروع کرد به حرف زدن نه تایید کنید نه تکذیب فقط نشنیده بگیرید چون یه کلمه حرف بزنید تا ساعتها حرف میزنن و بس نمیکنن 

حداقل فرصت اینو دارین صدای خنده هاشو بشنوین🙂

وای همین الان داره میگه میگه میگه میگه😭😭😭😭😭😑😑😑😑😑