2777
2789

دوستان من رشتم تجربیه ، پشت کنکور سال اولم هستم ، راستش من تو این رشته سعی کردم همش خودمو تو اینده اش جا بدم ، که علاقه پیدا کنم بهش ، نهایت به دارو و شیمی رسیدم ، شیمی که خب یه رشته مشترک هست بین تجربی و ریاضی ، دارو هم میدونم منی که هوش ریاضی و تحلیلی دارم ولی هوش حفظیات و مفاهیم خوبی ندارم ، واقعا اذیت میشم ، من همین الان هم سر درسی مثل زیست عذاب کشیدم این چند سال ، پارسال به فکر تغییر رشته افتادم که کنکور ریاضی بدم ، ولی باز منصرف شدم ، چون ترسیدم از خیلی از موارد، الان میدونم امسال باز از تجربی به دارو نمیرسم ، میخوام به تغییر رشته فکر کنم ، ولی باز دو دلم ، سرچ کردم ، به رشته هایی مثل مکانیک(که بعدا برم سمت رباتیک و ..) و رشته ای مثل هوافضا و چند مورد دیگه علاقه دارم ، باز نمیدونم چه کنم، آیا انتخاب درستیه که از تابستون فوکوس کنم روی کنکور ریاضی یا خیر ، نظرتون رو بگید ، اگه من دانشگاه های عالی مثل امیر کبیر ، شریف یا تهران قبول شم ، میتونم اینده ای در این رشته ها داشته باشم؟

و اینکه به دبیری هم فکر میکنم ، اون هم جزو رشته هایی هست که به علایق و شخصیتم میتونه نزدیک باشه ، ولی از طرقی میتونه منو محدود کنه از لحاظ پیشرفت ، ولی خب مثل بقیه رشته ها نیست و تضمین شغلی داره ، گیر کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر عمو من امیرکبیر متالوژی خوند الان داره تو یه نمایندگی رنگ فروشی بزرگ کار میکنه 😕 با رتبه 1500منطقه یک همون موقع پزشکی شهرستان میاورد و الان خیلی موفق تر بود 

اگه خیلی استعداد خاصی تو رشته هایی که گفتی نداری نرو سمتش موفقیت خاصی احتمال زیاد نخواهی داشت

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

عزیزم من چیزی که تعریف میکنم از زبان براردرشه 

این اقا کلا سابقه ی درسی خوب نداشته رشتشون ریاضی بود تا اینکه نزدیکای عید تصمیم جدی مگیره یه تکونی به خودش بده بکوب میخونه و رتبه سه رقمی رشته ریاضی میشه اینکه میگی از تابستون اره تلاشتو کنی میتونی از اونا وارد بهترین دانشگاه تهران میشه انگار مقاله اینا مینویسه تا اینکه در حال حاضر امریکا تو بهترین شرکت در حال کار کردنه 

ببین ریاضی جز دبیری دیگه رشته به درد بخور نداره باز خودت بسنج شرایطرو اگه دبیری قبپل نشدی چی اونموقع ...

یعنی مهندسی مکانیک و مهندسی هوافضا ، هیچ اینده ای نداره؟؟؟؟ 😭 حتی دانشگاه های تاپ کشور؟

رفتی ریاضی هم فقط به دبیری ریاضی فکر کن عمرتو برای بقیه رشته ها صرف نکن 

تجربی هم رقابت به شدددت بالاست و تعداد سهمیه دارها زیادن 

عزیزم من چیزی که تعریف میکنم از زبان براردرشه این اقا کلا سابقه ی درسی خوب نداشته رشتشون ریاضی بود ت ...

از لحاظ شدن و نشدن که نمیگم ، قطعا از تابستون یه سااال وقت دارم ، فیزیکمم عالیه ، باید روی ریاضی کار کنم ، از لحاظ آینده اش نگرانم 

از لحاظ شدن و نشدن که نمیگم ، قطعا از تابستون یه سااال وقت دارم ، فیزیکمم عالیه ، باید روی ریاضی کار ...

برو دبیری فیزیک نرو مهندسی 

برو دبیری فیزیک نرو مهندسی

اخه دبیری خیلی محدودیت داره ، من فکرای بزرگ تو ذهنمه ، ولی خب میترسم ، نمیدونم واقعا ، و دبیری ادم از لحاظ علمی ثابت میمونه ولی باقی رشته ها نه ، نمیدونم واقعا

نه واقعا بازار کار رشته ریاضی داغونه اگه دبیری قبول نشی بیکار می مونی

😭😭 الان این همه داره صنعت هوش مصنوعی و رباتیک پسشرقت میکنه ، اونوقت چرا همه میگن بیکاری؟؟؟؟ الان دیگه داره به جایی میرسع که مهندسی داره وارد پزشکی میشه با هوش مصنوعی