2777
2789
عنوان

خالی کردن بدن

136 بازدید | 11 پست

لطفا هرکسی تجربه ای داره بگه وراهنمایی کنه

بچه ها شبا موقع خاب همون نیم ساعت تا یک ساعت اول ی دفعه بدنم خالی میکنه دست وپام سرده سرد میشه نفسم بالا نمیاد  بعدا باتمام وجود داد میزنم وشوهرمو صدا میکنم اگر داد نزنم احساس میکنم میمیرم  هروقت تو خاب وبیداری  چشممو باز میکنم اشکال هندسی خط خط تارعنکبوت سیاه یا حرکت عروسکارومیبیننم   نمیدونم چکار کنم آدم عصبی هم نیستم کاملا صبور وآرامم  این دادزدن توخاب خیلی کلافه ام کرده طوری ک استرس دارم برم خونه کسی شب بمونم دست خودم نیست  دکتر هم میترسم قرص اعصاب بهم بده 

با اجازه استارتر

میاین تاپیکم نیاز دارم🥲

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی   🩸🔪=مزاحم

میترسی قرص اعصاب بهت بده؟؟

ببخش عزیزم پس باید چیکار کنی؟

نمیدونم چرا همه از قرص اعصاب میترسن،بابا قرص اعصابم مثل داروهای دیگه هست.مثل این میمونه شما سرما بخوری بگی من از قرص سرماخوردگی میترسم.

دکتر بهت دارو میده،لعد از یه مدت با تشخیص خودش کم کم قطع میکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش حداقل به چکاب کامل انجام بدی ببینی مشکلی نداری؟ ویتامین کم نیست تو بدنت؟ کم خونی نداری؟

من اختلالات خواب زیاد داشتم

کم آبی بدن برای من سم بود‌. سعی کن تو طول روز آب زیاد بخوری. قبل خواب یه لیوان آب بخوری‌. ریلکس کنی با مدیتیشن و یوگا. تغذیه سالم کنی. محیط خوابت خیلی گرم یا سرد نباشه. به پهلو بخوابی.

کمبود ویتامین دی یا گروه ب نداری؟

مهربان باشیم   
کاش حداقل به چکاب کامل انجام بدی ببینی مشکلی نداری؟ ویتامین کم نیست تو بدنت؟ کم خونی نداری؟من اختلال ...

چکاب کامل بدن دادم آره کم خونی دارم ویتامین هم مصرف میکنم  ولی بازم درست نشدم نزدیک پریودم میشم این علایمام بیشترم میشه 

میترسی قرص اعصاب بهت بده؟؟ببخش عزیزم پس باید چیکار کنی؟نمیدونم چرا همه از قرص اعصاب میترسن،بابا قرص ...

آخه قرص اعصاب هم خواب آوره هم اعتیاد آور منم ی جوریم ک از خاب زیاد بدم میاد کللن دوستدارم فقط خاب شبانه داشته باشم بیشتر از اون برام آزاردهنده‌ است و ب هیچ یک از کارام نمیرسم 

آخه قرص اعصاب هم خواب آوره هم اعتیاد آور منم ی جوریم ک از خاب زیاد بدم میاد کللن دوستدارم فقط خاب شب ...

خواب شبانه که واجب هست.بعدم دکتر برات جوری تنظیم میکنه که خواب آلود نباشی در طول روز.اصلانم اعتیاد آور نیست چون دکتر خودش حواسش هست چه دوزی بهت بده و بعد از بهبودی خودش برات کم میکنه.نگران نباش و برو درمان شو لطفا.

چکاب کامل بدن دادم آره کم خونی دارم ویتامین هم مصرف میکنم ولی بازم درست نشدم نزدیک پریودم میشم این ...

همون آهن توی سلامت خیلی مهم هست

سعی کن هم قرص آهن مصرف کنی هم تغذیه دفت کن

مهربان باشیم