2777
2789

شوهر من بیرون حدودا اجتماعی و مهربونه ،کسی کمک بخواد پایس ،با مردم خوبه 

ولی تو خونه شمره ، اعصابم ناراحته از دستش ، الکی گیر میده دعوا راه میندازه دو ساعت پیش حواسم نبود سر یه موضوعی غر زد جوابشو ندادم حرصش گرفت از فاصله ۱۰ متری چیز پرتاب کرد محکم خورد تو شونم خیلی دردم گرفت ،از غر زدناش و گیر دادناش دارم نابود میشم 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس اوردم تو سرم نخورد جاش کامل رو کمرم مونده 😔 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اینجور ادما تو خونه گرگن بیرون موش میشن

زورش به هیچکس نمیرسه من کیسه بوکسشم 

شوهرت خردادیه؟

نه

میگن بیرونش مردمک کشته تو خونش خودشون ی همچین چیزی

میدونی من کل زندگیم سختی کشیدم از فقر بگیر تا انواع اقسام ازار روحی ،فقط از خدا یه چیز خواستم، خواستم ازدواجم خوب باشه شوهرم دوستم داشته باشه 

میدونی من کل زندگیم سختی کشیدم از فقر بگیر تا انواع اقسام ازار روحی ،فقط از خدا یه چیز خواستم، خواست ...

عزیزم درکت میکنم سخته واقعن 

مشاوره نمیاد شوهرت  ؟

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

دقیقا ماهم الان دعوا کردیم رفت دستشویی اومد بیرون داد زد غذا بیار گشنمه گفتم چرا داد  میزنی تو ک تازه بیدارشدی صبرکن آوردم بعد پیتزا اوردم گفت ری دم بت اینم شد غذا پنیرپیتزا نداره و دلت نیومد بزنی و ..گفتم جن زده ای میخوری بخور نمیخوری شرتو کم کن ..بخدا خستم ازهمچی😔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید