2777
2789
عنوان

نوزادی با نشونه های اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 5439 بازدید | 323 پست
هنوز نبردم که بزنه 2روز پیش ازمایشات یکسالگی رو داد احتمالا فردا هم برم واکسن بزنمآهن خونش پایینه

همه بچه ها باید آزمایشات یکسالگی بدن؟؟

نمیترسین از واکسن زدن؟؟این همه از واکسن بد میگن من ک شاید نزنم ب دخترم

گلم دس دسی و بای بای داره گل پسرت؟؟دیگه دستش رو تکون میده مدام،ناخون هاشو توی دستتون میزنه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه بچه ها باید آزمایشات یکسالگی بدن؟؟نمیترسین از واکسن زدن؟؟این همه از واکسن بد میگن من ک شاید نزنم ...

اره عزیزم همه ازمایش میدن واسه تیرویید الزامیه مثل غربالکری سه تا پنج روزکی

خیلی بدم میاد امروز با مادرم سر همین قضیه دعوامون شد

که تو تحصیل مرده ای این حرفا چیع ولی من مانفرم از واکسن

پسر من تا قبل واکسن ۴ماهگی تو ایینه نگاه میکرد حرف مزد میخندید بعدش اصلا

همه بچه ها باید آزمایشات یکسالگی بدن؟؟نمیترسین از واکسن زدن؟؟این همه از واکسن بد میگن من ک شاید نزنم ...

دس دسی داره ولی من بگم انجام نمیده خودش اتومات موقع تعویض پوشک میزنه

بای بای هم دستاشو که تکون میده همه میگن بای بایه ولی بدون خداحافظی اینکترپ میکنه

هرموقع خداحاظغی میکی براش مهم نیست

تکون میده و ناخنشم فشار میده هنوز

به جای بچه خودت به متخصص مراجعه کن چون کاملا مشخصه وسواس فکری داری و چیزایی که راجبه بچت گفتی همشون طبیعیه ولی کل تاپیکاتو دیدم مشخصه مشکل داری نخواستم دلتو بشکونم به عنوان یه خواهر میگم که به خودت بیای واقعا مشکل داری پیگیری کن

دس دسی داره ولی من بگم انجام نمیده خودش اتومات موقع تعویض پوشک میزنهبای بای هم دستاشو که تکون میده ه ...

چه توقعی هایی داری از یه نوزاد خدا ایشالا بهت کمک کنه خدا به بچت رحم کنه زودتر شفا بگیری