2777
2789
عنوان

یک تجربه و توصیه به عنوان یک مرد

369 بازدید | 21 پست

سلام.

اون دسته از خانم هایی که تازه میخوان ازدواج کنید،اگر شناخت کامل روی خواستگار یا نامزدتون ندارید (الان واقعا آدم های این عصر لایحه های پنهان شخصیتی،نقطه های تاریک، و نقاب های متعددی با خودشون دارند؛ و خیلیی سخته شناخت و اعتماد کردن و حق میدم که انتخاب ها با ریسک همراه باشه)

ولی ی نکته کلیدی برای ما مردها مشترک هست!

اون هم رفقا یا همون دوستان صمیمی اون ماهاست!

اگر زمان یا قدرت یا امکان تحقیق در مورد شخصیت مرد مورد نظرتون رو ندارید، روی دوست یا دوستان صمیمی و خیلی نزدیکشون زووم کنید!!

مثال بزنم،محاله ی مرد سالم،ی رفیق شیش معتاد داشته باشه

یا مثلارفیقش ی مرد هیز و هرزه باشه ، ولی خودش نجیب و پاک باشه!

منظورم از رفیق کسی نیست که باهاش سلام علیک داره و ماهی یکی دوبار میخواد ببینتش! نه نه!!

کسی که حداقل هفته ای یک بار باهم در ارتباط نزدیک باشن و بخصوص زمانی رو دونفری باهم هم بگذرونند!

کاری یا تفریح فرقی نداره!

زمان هایی که شما هیچ تسلط و آگاهیی نسبت بهشون ندارید!

خلاصه اینکه اگر شریک زندگیتون یا خواستگارتون که قراره عمرتون رو به پاش بذارید، رفیق ناسالم و آنرمال داره، این که بیتفاوت باشیدیا خوشبین قطعا سخت در اشتباهید!

دست خدا رووی شونه هاتون

یاعلی🍀

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که هیچ دوستی نداره چی؟ ب نظرتون چطور مردیه

اگر شخصیت درونگرا داره طبیعیه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

دقیقا 

منم وقتی میخاستم ازدواج کنم موقع تحقیقات برادرام از دوستشمتحقیق کردن ک چجور ادمایی هستن 

نکته دوم هم من اضافه کنم ب حرفاتون خانواده 

نگید با طرف زندگی میکنم خانواده مهم نیستن خانواده خیلی خیلی خیلی مهمه چون ژن ها و اخلاق اون خانواده در همسر اینده شما هم تاثیر داشته و ب شدت رفتارشون روی زندگی دو نفره تاثیر گذاره 

رو خواستگار شناخت ندارن رو رفیق خواستگار چجور شناخت پیدا کنن؟

ببینید گاهی از روی رفیق ها میشه شناخت دیگه

قطعا دایره تحقیقتون وسیع تر میشه.

شما در مورد یک نفر اگر یک صفحه اطلاعات بدست بیارید، برای دو سه نفر قطعا چندین صفحه! پس خیلی تصمیم گیری آگاهانه تر میشه

قبول دارم  بخش زیادی شخصیت آدما رو اون دوستایی ک دورمونن نشون میده فرقی نداره زن و مردش کلا برا همه همینه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

سلام منتظر بودم در مورد گوشی باشه متن تاپیک

سلام

تعمیرات تلفن همراه که عشق منه😍😍😍

سلامتعمیرات تلفن همراه که عشق منه😍😍😍

بله میشناسمتون خیلی ساله موفق باشید 

الان تاپیکی ازتون خوندم در مورد قهوه و اسپرسو

چه ترکیبی و با چه درصدی پیشنهاد میکنید ؟؟ 

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

بله میشناسمتون خیلی ساله موفق باشید الان تاپیکی ازتون خوندم در مورد قهوه و اسپرسوچه ترکیبی و با چه د ...

ارادت

براتون کافئین اگر مهمه ۵۰ ۵۰ حداقل

اگر عطر و طعم مهمه ۷۰ ۳۰

یعنی ۷۰ درصد عربیکا ۳۰ درصد ربوستا

ارادتبراتون کافئین اگر مهمه ۵۰ ۵۰ حداقلاگر عطر و طعم مهمه ۷۰ ۳۰یعنی ۷۰ درصد عربیکا ۳۰ درصد ربوستا

همیشه ۷۰ ۳۰ میگیریم حس میکنم تکراری شده 

البته خودم که منع مصرف شدم متاسفانه فقط بو میکنم حین کار دستگاه 

۵۰ به ۵۰ هم سنگینه واقعا 

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

همیشه ۷۰ ۳۰ میگیریم حس میکنم تکراری شده البته خودم که منع مصرف شدم متاسفانه فقط بو میکنم حین کار دست ...

چرا منع مصرف؟؟