2777
2789

ازدواج دومم هستش ولی شوهرم ازدواج اولش هستش ولی خیلی خانوم بازی کرده خیلی زیاد از ۲۰ سالگی خونه مجردی داشته اون ۴۰ سالش من ۲۶ سالم ،باهم دوست بودیم خداییش من نمیگم هیچ ایرادی ندارم ولی واقعا از دست پخت خونه داری اخلاق خانواده همه چب عالیه ام خیلی عصبی میشه داد بیداد میکنه جلو خانوادش چند بار دعوامون شده منو تحقیر کرده مشروب متادون مصرف میکنه ولی هرجی بخوام برام میگیره ماهی ۵۰ بهم میده حتی بعضی وقتا بیشتر خرداد که تولدم برام ماشین گرفته طلا میگیره برام وضع مالی خیلی خیلی خیلی خوبی ام داره ولی عصبی که میشه میگه نمیخوامت خیلی ام حدی این حرف میزنه حتی به مادر پدرمم میگه ولی وقتی آروم میشه میکه نه من خیلی دوست دارم زندگیمو خیلی دوست دارم حرف عملش یکی نیست نمیدونم واقعا دوسم نداره یا داره و مشکل روحی داره موندم چیکار کنم (لطفا گارد نگیرید که چرا گفتی ماهی انقدر بهت میده ماشین برات گرفته من چون بدی هاشو گفتم ،گفتم بهتره اینا ام بگم که بدونید شاید تو نظر دادن کمکی بشه همین)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به‌خاطر‌اعتیادشه،منم‌شوهرم‌همیمهچند‌روز‌قهر‌کردم‌رفتم‌خودش‌اومد‌دنبالم‌چند‌بار‌،باز‌برگشتم

برای من برعکس اونی که همیشه قهر میکنه شوهرم هستش کلا یه ساک آماده تو خونه داره تا بهش میگی بالا چشمت ابرو هستش میبینی برداشت رفت قهر کرد آخرین بارم که جلو خانوادش بهم فحش داد میخواست منو بزنه قهر کرده بعد ۳ روز بی خبری من بهش زنک زدم 

اره اینم خداییش همه دوستامم میگن بهم جون خیلی وضعش خوبه به جز اینکه بچه بازاری هستش پدرشم تازه فوت ش ...

ول کن خواهر همین پول دادنش ب خیلی بدیاش میچربه شاید بعضیا بیان بگن پول همچی نیست ولی فکر کن از این جدابشی بری بایکی ک خوش اخلاق  باشه و قهر نکنه اما پولی نباشه تو جیبش ک خرجت کنه اصلا بدرد نمیخوره مخصوصا اگ خانوادت هم ندار باشن ک بدتر پس فعلا برا خودت جمع کن ببین اگر در آینده بهتر شد ک هیچی اگر نشد جدی تر به رابطتت فکر کن و خواهشا فعلا از این آدم بچه دار نشو

توام سر به سرش نزار زیاد پا پیچش نشو باهم خوب باشید الکی دعوا نکنید

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️