2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میریم خوی از اونجا میریم ترمینال .میگم ماشین کجا میزارن امنیت داره چند روز میزاریم میریم ؟ جایی هست ...

من رفتم ولی با تور راجب ماشین شخصی اطلاعی ندارم 

الانم فردا پرواز دارم  ولی به شدت هزینه ها بالاست خورد و خوراک و پوشاک و همه چیز نمیدونم وان هم همینطوریه یا نه ؟ 

من رفتم ولی با تور راجب ماشین شخصی اطلاعی ندارم الانم فردا پرواز دارم ولی به شدت هزینه ها بالاست خو ...

عه چه خوب عزیزم خوش بگذره اگه متوجه شدی راجب ماشین لطفا بگو .میگن غذا خوبه زیاد گروه نیست لباس هم باید بگردی با قیمت مناسب و کیفیت خوب پیدا میکنی حتما .حتما از خوراکی اونجا هم بخری 

من رفتم ولی با تور راجب ماشین شخصی اطلاعی ندارم الانم فردا پرواز دارم ولی به شدت هزینه ها بالاست خو ...

هتل کجا گرفتین ؟ باز شما زودتر از من میری لطفا تجربه ایی داشتی اینجا بگو ممنونم 

هتل کجا گرفتین ؟ باز شما زودتر از من میری لطفا تجربه ایی داشتی اینجا بگو ممنونم

ما داریم میریم استانبول 

وان قبلا رفتم اسم هتل یادم نمیاد ولی اکثرا اگه هتل ۵ یا ۴ ستاره نباشع خیلی نباید توقعتو بالا ببری  

ما داریم میریم استانبول وان قبلا رفتم اسم هتل یادم نمیاد ولی اکثرا اگه هتل ۵ یا ۴ ستاره نباشع خیلی ن ...

با تور چقدر میشه هزینه برای چند روز .آره استامبول گرون میشه غذا اینا