2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش حالا به عنوان یه تحرک که میتونه متابولیسمت رو ببره بالا خوبه ولی اینکه فقط به یک حرکت اونم بدون ...

طناب میزنم پلانک میرم براباسنمم چنتا ورزشه انجام میدم گلم شوهرم خودش باشگاه داره مربیه بدنسازی

🧸

من الان یک‌ماهه رژیم کتو دارم.از ۷۷,۶۰۰ رسیدم به ۷۲,۳۰۰.امروز صبح دقیقا خودم رو کشیدم

معذرت میخوام شاید هم که دوست نداشته باشید که اینو بگم بهتون اما حتما توجه داشته باشید که کتوژنیک بشدت سوخت و ساز بدن رو کاهش میده و بعد ها به هر دلیلی اگه دچار افزایش وزن بشید (که محاله نشید بالاخره با استفاده از کربوهیدرات یه مقداری وزنتون میره بالا) کارتون خیلی خیلی سخت میشه برای کاهش وزن

جدی رژیم کتو چی هست چ جوری هست .من ۸۰ کیلوم میخوام بشم ۷۰

تو نت سرچ کن رژیم کتو 

یعنی کلا کربوهیدرات رو کامل حذف میکنی مثل پاستا برنج سیب زمینی نون، حتی یه قاشقم نباید بخوری به جاش فقط باید گوشت تخم مرغ ماهی کره روغن حیوانی بخوری هرچقدر دلت میخواد تا سبر بشی چون اساس رژیم بر پایه پروتیین هست و بدنت رو مجبور میکنه به جای گلوکز از چربی های بدنت به عنوان سوخت استفاده کنه، رژیم پرخرجیه چون همش گوشت و مرغ باید بخوری ولی خیلی جواب میده مخصوصا اگه کبد چرب یا دیابت داری مثل معجزست

معذرت میخوام شاید هم که دوست نداشته باشید که اینو بگم بهتون اما حتما توجه داشته باشید که کتوژنیک بشد ...

من کلا تصمیم گرفتم سبک زندگیم رو عوض کنم چون من خیلی زیاد برنج و نون میخوردم. متاسفانه کبد چرب هم دارم و راهی جز تغییر سبک زندگی نیست

الانم نمیخوام کتو رو برای همیشه ادامه بدم و بعد از رسیدن به وزن ۶۵ میخوام وارد رژیم لوکرب بشم یعنی کالری و کربوهیدرات رو کنترل کنم.