کیوسک نیرو انتظامی سر خیابون مدتیه پسرم خیلی علاقه نشون میده به. این که مشاغل رو از نزدیک ببینه چند وقت پیش با باباش رفته بود بیمارستان و یکی از دوستای باباش که راننده امبولانس بود برده بود تو امبولانس و نشونش داده بود بچه به شدت ذوق کرده الان مواد کیک اماده کردم درست کنم غروب یا من یا باباش ببره پیش مامورای نیرو انتظامی ی چند دقیقه بشینن و بیاد نگیرنمون😅
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
خودم بردم😅انقد خوب بود بنده خدا خونشم نزدیک بود زنک زد خانومش و بچه هاشم اومدن تو بلوار نشستیم دوستم پیدا کردم چه دوستی ماه ماه😅
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
من ب شدت پرخاشگر بودم عصبی بی حوصله با شوهرم خوب نیستیم ولی تمام سعیمو میکنم محیط رو برای بچه هام قشنگ تر کنم انقد راجبش حرف زدن و تعریف کردن مخم و خوردن ولی حتما تکرار میکنم بقیه شغل هارو هم از نزدیک ببینن