2777
2789
عنوان

گلو درد شدید دارم چی بخورم

90 بازدید | 17 پست

چند روزه گلو درد خیلی وحشتناکی دارم در حدی که نمیتونم اب دهنمم قورت بدم.  حس میکنم گلومو با چاقو شرحه شرحه کردن.  خیلی سخته.  اصلا نمیتونم چیزی بخورم

اصلا سرفه ندارم فقط گلو درد

مثلا عطسه کردن یا خمیازه که غیر ارادیه و یهو میاد که باید دهان کامل باز بشه خیلی دردناکه برام😭

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ روز طول میکشه کروناست

بیشتر از سه روز شده.  چهار پنج روزه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

منم همینطوری شده بودم قرص سرماخوردگی بهترم کرد

چندبار خوردم تاثیر نداشت برام😔

برای من ک فقط شربت دیفن هیدرامین بهتر میکنه قرقره کن ببین چقد گلوت گرم میشه

اها اره اینو شنیدم قبلا.  خونه ندارم.  امروز میگیرم امتحان میکنم. 

چند روزه اب نمک قرقره میکنم

برا گلو تنها چیزی ک برام جواب داد سرکه سیب و آب و یکم نمک رقیق کن روزی چند بار قرقره کن معجزه می‌کنه ...

ممنون.  اره صبح که اصلا حتی صدام در نمیومد.  چند لیوان عسل آبلیمو و نشاسته با شیر خوردم  یکم صدام دراومد تونستم با تلفن حرف بزنم

سریع یه ناپروکسن ۵۰۰ با یه استامینوفن بخور اخ که سریعا راحت میشی

یعنی یه دونه جوابه؟  گلوم خیلی زخمی و متورمه

شربت پلارژین 

مایعات گرم فراوان در حد ۳۰لیوان در روز

منو دکتر گفت اگر نکنی طولانی میشه حالا از دیروز میخورم خیلی بهترم

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️