2777
2789
عنوان

شوهرم به بابام‌پیام داده

411 بازدید | 40 پست

حرفایی که بهش گفتم و ناراحت شدرو ب بابام گفته خودشم مظلوم گرفته حالم خیلی بده اخرش پشیمون شد ولی برا من فایده نداره بابامم جوابشو نداده حتی بمن زنگ نزدا خیلی اعصابم خورده خجالت میکشم برم خونشون دیگه 

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چ کار اشتباهی کرده

مگ چیا گفتی ک روت نمیشه بری خونه بابات؟

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

یه بار یکی از اقوام با شوهرش حرفش میشه به شوهرش میگه زر نزن 

اونم میره به عموی دختره میگه دخترتون به من گفته زر نزن 

عمو هم برمیگرده میگه دختر ما غلط کرده برو هر چقدر دلت میخواد زر بزن!!!

هیچی یاد اون افتادم...

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

خیلی کار بدیه مگه دختر بچس بابات کار خیلی خوبی کرده جواب نداده اینطوری حساب کار دستش میاد باز خوبه پیام بوده زنگ نزده

من یبار شوهرم دعوا کردیم زنگ زد به مامانم گفته بود تازه گریه هم کرده بود برا مامانم پدری ازش دراوردم که دیگه از این غلطا نکنه وقتی انقد مرد نیستن که خودشون مسائل شخصی زندگیشونو حل کنن 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

کار بدی کرده، به نظرم واکنش پدرت سنجیده و خوب بوده که به پیام ایشون اهمیت نداده و دخالتی نکرده.

بابام کلا دخالت نمیکنه حتی به روی منم نمیاره ولی خب شرمنده میشم

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
خیلی کار بدیه مگه دختر بچس بابات کار خیلی خوبی کرده جواب نداده اینطوری حساب کار دستش میاد باز خوبه پ ...

منم پدرشو دراوردم ولی چه فایده اول زنگ زده بابام مشغول بوده پیام داده فقطم از من بد گفته نمدونی چقد حالم بده

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑