آقا من بعد عوض کردن های متوالی مشاور های کنکورم بالاخره تصمیم گرفام یک مشاور خانم بگیرم ( قبلیا آقا بودن ) ولی چشمتون روز بد نبینه بلایی به سرم اورد انقدر تحقیر میکرد ادم رو و خورد میکرد که باور کنید من از دستش فرار کردم ترو خدا اگه چنین مشاورایی به پستتون خورد سریعا ازش جدا بشید کسی حق نداره شما رو تحقیر کنه و به ارامشتون خدشه وارد کنه خیلی دقت کنید تو انتخاب مشاور باور کنید کاری با من کرد این خانم که من داشتم مثل نیچه زن ستیز میشدم ولی نشدم 😅😅
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با احترام برای هم جنس های خودمتو هر حرفه ای من به اقایون مراجعه میکنم همیشه بهترن
والامن به آقایون هم مراجعه کردم اونا هم والا یه مشت دیوونه بودن اصلا من کلا با این مشاورای دوزاری کنکور مشکل دارم یه مشت بچه 18 ,19 ساله که فکر میکنم چون پزشکی قبول شدم دیگه میتونن نظریه های روانشناسی بدن و ادعای فرویید بودنشون میاد
من دوتا گرفتماولی خانم بود اسکل به تمام معنا قشنگ رها و آزاد و مستمر آزاد بودم دومی هم این آقای به ا ...
والا اصلا دیوونه ان همشون من حاظرم کنکور قبول نشم ولی اینا مشاورم نباشن برا بچه های خودمم که مشاور که هیچ کلاسم نمیگیرم الکی تو این فضا مسموم نابودشون کنم
عزیزم از کنکور من چند سالیه گذشتهمشاورای اون سال کنکورم که باید از بینشون انتخاب میکردیم، همشون پیر ...
والا الان همشون شدن یه مشت بچه که دنبال پولن فقط نه هیچی دیگه برا پول حاظرن آدم هم بکشن شده مثل باندای مافیایی کسب و کارشون البته صد رحمت به باند مافیایی تا اینا