2777
2789
عنوان

مشاور وحشتناک کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 50 پست
خانم خیلی خوبه کلا با خانما باش ، مردا با مردا خانما با خانمادخترا فک میکنن مرد اگه باشه خیلی خفنه ه ...

والا کاش فاز عاشقی بود کاش اصلا داستان این بود بابا طرف منو داست روانی میکرد دقیقا یعنی داشتم دچار فروپاشی روانی میشدم از دستش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه طرف به خدا روانی بود کامل اصلا باید بستریش میکردن 😅😅والا من هر چی مشاور گرفتم یا بی نظم بوده ی ...

من دوتا گرفتم

اولی خانم بود 

اسکل به تمام معنا قشنگ رها و آزاد و مستمر آزاد بودم 

دومی هم این آقای به اصطلاح محترم 

من برا بچه خودم اصلا نمیگیرم چه پسر باشه چه دختر خودم حواسم بهش هس

زن ها به خاطر نوع خلقتشون یه ضعف هایی دارندهر وقت به زن مراجعه کردم مثل چی پشیمون شدم همیشه انتخاب ا ...

نه تنها به خودت میزنی بلکه به خلقت خدا هم میزنی 😂😂😂افرین

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

با احترام برای هم جنس های خودمتو هر حرفه ای من به اقایون مراجعه میکنم همیشه بهترن

والامن به آقایون هم مراجعه کردم اونا هم والا یه مشت دیوونه بودن اصلا من کلا با این مشاورای دوزاری کنکور مشکل دارم یه مشت بچه 18 ,19 ساله که فکر میکنم چون پزشکی قبول شدم دیگه میتونن نظریه های روانشناسی بدن و ادعای فرویید بودنشون میاد

من دوتا گرفتماولی خانم بود اسکل به تمام معنا قشنگ رها و آزاد و مستمر آزاد بودم دومی هم این آقای به ا ...

والا اصلا دیوونه ان همشون من حاظرم کنکور قبول نشم ولی اینا مشاورم نباشن برا بچه های خودمم که مشاور که هیچ کلاسم نمیگیرم الکی تو این فضا مسموم نابودشون کنم 

نه تنها به خودت میزنی بلکه به خلقت خدا هم میزنی 😂😂😂افرین

اره وا قعا دندان پزشک زن رفتم تر زد

برای اموزش رانندگی پیش زن رفتم فاتحه خوند

برای دبیر خصوصی همش استرس داد بهم

دیکه ترجیح دادن هیچ پقت سراغ هیچ زنی نرم

والا اصلا دیوونه ان همشون من حاظرم کنکور قبول نشم ولی اینا مشاورم نباشن برا بچه های خودمم که مشاور ک ...

ببین کلاس اگه آدم حرفه ای و بشناسی خوبه ولی مشاور کلا سم و عوضی و دنبال پولن خرج قر و فر دانشگاهشون در بیاد

عزیزم از کنکور من چند سالیه گذشتهمشاورای اون سال کنکورم که باید از بینشون انتخاب میکردیم، همشون پیر ...

والا الان همشون شدن یه مشت بچه که دنبال پولن فقط نه هیچی دیگه برا پول حاظرن آدم هم بکشن شده مثل باندای مافیایی کسب و کارشون البته صد رحمت به باند مافیایی تا اینا

چه بداونا که حالیشون نیستباید با کسی مشاوره برداری که ده سال مشاور باشهبرو بگرد من مطمینم هست

از من ک دیگه گذشت 

ولی اونا قیمتاشون فضاییه دختر 

الان همشون سن کم 

همینم ۱ و نیم از من میگرفت واسه من ۲۴ بود