2777
2789

دلمه رو اگر برگ ضخیم باشه چ مقدار بپزیم ک مثل حلوای طنطنایی نرم و لطیف باشه سرآخر. و مواد دلمه رو با چ چاشنی درست کنیم ک خاطرخواهاش زیاد بشن از دستپخت ما .

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا تو کل عمرم دلمه نخوردم حس میکنم خوشمزه نیست نمیدونم چرا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چاشنی خاصی نزن چون سبزی معطر خودش بوی بهشت داره برگ هارو ۵دیقه با اب و یکم روغن بجوشون تا براق هم بش ...

۵ دقیقه زیاد نیس،وا میره که

لبخند بزن،گاهی قوسی کوچک،معماری یک سازه را زیرورو می کند

برگ ضخیم و جر بعد پخت هم همونطوریه و ننیشه برگو خورد

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

خیلی خوشمزس 😋

یه بار امتحان میکنم ببینم چطور میشه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اگه با برگ مو میپزی یه قابلمه رو به جوش بیار برگه رو بریز توش تا زمانی که تغییر رنگ بدن بعد بیار بیرون از اب تو موادش تره و مرزه بریز و نعناع خشک کمی و پیاز داغ بعد از پیچوندن روش روغن و سرکه و شیره اگه طعم شیرین دوست دارین بریز

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
تا حالا تو کل عمرم دلمه نخوردم حس میکنم خوشمزه نیست نمیدونم چرا

ی بار تجربه کن ممکنه ی عمر مشتری بشی 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد