2777
2789
عنوان

پیشونی منو کجا میشونی

158 بازدید | 19 پست

هیچ وقت تحصیلات و زیبایی شانش نمیاره جاریم سواد درست حسابی هم نداره تا کلاس سوم چهارم بیشتر نخونده برادر شوهرم بهش آیفون خریده حتا بلد نیست باهاش کار کنه

😁 شاید جاریت چیزای دیگه داره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا آیفون الان خیلی چیز بزرگ و عجیبیه؟ چون ایفون گرفته پیشونیش بلنده؟😂

آدم میشناسم ۹ کلاس سواد داره صاحب یکی از بزرگترین کارخونه های ایرانه صفرای حسابشو نمیتونی بشماری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

سواد هم شعور نمیاره شاید انقد اخلاقش خوبه و چیزای دیگ داره ک لیاقتشو داره ، با ی ایفونم نمیشه گفت طرف خوش شانسه 😑، یاد میگیره خب

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
اونم شانس داره اینم شانس داره

به شانس نیست عزیزم، باهوشن

اخلاق دارن

خیلی چیزای دیگه غیر سواد دارن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سواد هم شعور نمیاره شاید انقد اخلاقش خوبه و چیزای دیگ داره ک لیاقتشو داره ، با ی ایفونم نمیشه گفت طر ...

اره واقعا از اخلاقش که نگو خودش میگه اگه چیزی که میخام نخره میرم تمام ظرف های آشپزخونه رو میشکنم و داد و بیداد راه میندزه 

اره واقعا از اخلاقش که نگو خودش میگه اگه چیزی که میخام نخره میرم تمام ظرف های آشپزخونه رو میشکنم و د ...

خب دیگ مشخصه چجوری بدست میاره 😅خودتو ناراحت نکن

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)