2777
2789
عنوان

تو رو قرآن کمکککک😭😭😭

157 بازدید | 11 پست

ولم کردشکست خوردم بقران حالم بده سال اخریم هستم چیکاز چیکار کنم فردا امتحان دارم کل امتحاناتم گند زدم حالم بده فردا هم امتحان قیزیک دارم نمیتونن فراموشش کنم افسردگیم چهار ساله دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخون بابا کو تا فردا

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

اصلا اشتباه کردی باهاش دوست شدی، بخدا آرزوم بود برگردم سن شما فقط درس بخونم آینده مو بسازم با آدمای خوب ودرست حسابی آشنا بشم نه این آدمای گذری و بدردنخور، الان فقط بشین رو خودت و آینده ت تمرکز کن تا آدمای مناسب بیان تو زندگیت عزیزم

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

عزیزم پاشو با اراده باش قوی باش،دلت به حال خودت بسوزه پاشو درست رو بخون به هدفات برس ،بیخیال ادماهای دیگه باش تو دنیا فقط اون پسر نیس که

پاشو بجنگ برای خودت چند سال دیگه که موفق شی همون پسر مطمعنن حسرتت رو میخوره

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

اینایی ک خودکشی میکنن

(منظورم بیماران روان نیست)

اون دنیا براشون خیلی دردناک تر از این دنیاست

حسرت ؛ عذاب وجدان؛ هزاران بار مرگ به همون روشی ک خودکشی کردن 

زندگی کردن در بدترین شرایط 

بهتر از مرگه

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍