2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولویت رفتن پیش پزشکه 

یه ازمایش اهن و تیرویید و هورمونای مردانه و زنانه و پرولاکتین 

یه سونو لگن و شکم 

با قرص و محلول فقط هزینه الکی میکنی 

من قرص بیوپانتین گرفتم از دیجی کالا منتظرم به دستم برسه

همسرم ک کاشت انجام داده بود دکتر براش هیرویت نوشت که ی دوره شش ماه مصرف کرد گفت خوبه الانم براش ی بسته سفارش دادم

دوستم قرص آنتی ایرون دکتر براش نوشته به همراه امپول برای رویش مو

اولویت رفتن پیش پزشکه یه ازمایش اهن و تیرویید و هورمونای مردانه و زنانه و پرولاکتین یه سونو لگن و شک ...

سونو رفتم زد تنبلی 

آزمایش دادم هورمونهام اوکی بود 

فقط کم خونی شدید داشتم ک قرص ففول و زینک داد بهم 

ولی من یه چیز خوب می‌خوام قرص. و تونیک مو موهام پر شه

من قرص بیوپانتین گرفتم از دیجی کالا منتظرم به دستم برسههمسرم ک کاشت انجام داده بود دکتر براش هیرویت ...

راستی دیجی کالا قرص های ک می‌فرسته تاریخ گذشته ک نیستن؟

سونو رفتم زد تنبلی آزمایش دادم هورمونهام اوکی بود فقط کم خونی شدید داشتم ک قرص ففول و زینک داد بهم و ...

خب وقتی تنبلی داری کمخونی شدیدم داری محلول تاثیر نداره 

باید اونا کنترل بشن اول