2777
2789

نمی‌دونم چرا بعد ده سال اینجوری شد قطعا منم یه ایرادی توم هست که اینجوری شد سرانجام که دو‌تا همکارم بشینن از صبح تا آخر تایم باهم پچ پچ کنن و زیر آب بزنن و فلان و فلان 

بعد من بدبخت همینجور تک بیوفتم یه گوشه 

حالا اینکه هیچی ولی یاد راهنمایی میوفتم که سال دوم و سوم راهنمایی هم همین مشکل برام ایجاد شد یعنی وقتی دوست صمیمی ام رفت با یکی از همکلاسی ها که همه باهاش خوب بودن بحثم شد و دیگه همه طرد ام کردن

میگن مغروری و خودتو میگیری در حالیکه درون گرا و خیلی خجالتی ام حرف زور و ظلم هم نمی‌پذیریم 

الان این شده داستانم که گرفتارم قشنگ گیر کردم توی این محیط کار که دوتاشون با هم صمیمی شدن و من تنها موندم و خسته شدم ازین وضعیت راهی هم برا خلاصی ندارم 

راهنمایی ام کنید

عزیزم منم این مشکلو دارم و همه توی محل کارم درگیرش هستنمتاسفانه باید بگذری بزاری تموم کنن برن سراغ ن ...

آخه ما فقط سه نفریم مشکل اینه 

اون دو تا با هم هستن و من تک افتادم خصوصا بعد اینکه مرخصی زایمان بودم و از مرخصی زایمان برگشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ما فقط سه نفریم مشکل اینه اون دو تا با هم هستن و من تک افتادم خصوصا بعد اینکه مرخصی زایمان بودم ...

الهی عزیزم میدونم خیلی سخته تنهایی

برو کتاب تکه هایی از یک کل منسجم رو بخون کمکت میکنه