2777
2789
عنوان

دل درد همراه استفراغ کودک کمک لطفا

152 بازدید | 20 پست

خانوما پسرم ک۷سالشه گاها میگه معده وگاها زیر نافش درد میکنه واستفراغ میکنه معمولا صبح ایجاد میشه دوبار اینجوری شده امروز نوبت گرفتم ببرم دکتر لطفا کسی تجربه داره راهنمایی کنه خیلی نگران هستم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
ویروس جدید اومده ببر سرم میدن معمولا

ویروسی نیست عزیزم چون ویروس همراه تب

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دختر منم صبح که بیدار میشد اینطوری بود

گاهی هم ممکنه بخاطر غذای شام باشه

دختر من فست فود بخوره اینطور میشه

غذاشو دیر بخوره اینطور میشه

و البته فکر کنم گاهی هم بخاطر مدرسه نرفتن🥴هرچند واقعا هم دل‌درد و تهوع داشت و نمیتونست بره

دختر منم اینجوری میشهچندبار تو این چند ماه شدهمن بهش شربت دی سیکلومین میدم برای دل دردلوپرامید هم مز ...

منم دقیقا همینا و میدم 

تواین یک ماه اخیر سرفه دل درد استفراغ داشتن تب نداشتن 

ولی خب ویروس جدید 

دختر منم اینجوری میشهچندبار تو این چند ماه شدهمن بهش شربت دی سیکلومین میدم برای دل دردلوپرامید هم مز ...

پسر من دوبار عید اینجوری شد ولی اونموقع خیلی بالا آورد بردیمش دکتر همین داروها رو دادن +سروم اونموقع بخاطر غذا شده بود.

ولی الان تو ۶روز دوبار اینجور شده یا محل معده رو نشون یا زیر ناف میگه درد بعد استفراغ میکنه این داروهایی که شما گفتید دارم منم ولی نمیدونم دلیلش از چیه دیگه امروز گوارش کودکان نوبت گرفتم خیلی نگرانشم.دختر شما کجاش درد میکنه دقیقا استفراغ هم داره چند روزی یبار ؟

رودل میکنه مرخوری نمیکنهیبوست نیست

چرا پرخوری داره 

از بچگیم تنبلی روده داره یعنی یبوست ولی دارو میخوره کنترل شده ست

بخاطر یبوسته، ببر دکتر یبوست رو درمان کن برا رفلاکس هم دارو میده،معمولا بچه هایی که یبوست دارن دچار رفلاکس هم میشن

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

رفلاکس نداره؟

نه

چرا پرخوری داره از بچگیم تنبلی روده داره یعنی یبوست ولی دارو میخوره کنترل شده ست

خب مال مرخوری و یبوستشه

چند کیلوعه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

دقیقا دختر منم صبح که بیدار میشد اینطوری بودگاهی هم ممکنه بخاطر غذای شام باشهدختر من فست فود بخوره ا ...

اینم پرخوری داره همیشه گوشزد میکنم کم بخور ولی کو گوش شنوا