2777
2789

نمیدونم تاپیکای قبلی رو خوندین یا نه ولی عمده ترین مشکل من تو رابطه با شوهرم و زندگیم سر اینه که نمیزاره برم خونه پدریم و بمونم یعنی با خودش میریم و دو روزه هم برمیگردیم یا نهایت خودکشی کنه ۳ روزه

اما من واقعا دلم میخاد وقتی رفتم حداقل کم کمش یه ۱۰ روزی بمونم که خستگی این ۱۲ ساعت راه از جونم در بیاد 

۳،۴ ماه یبار میرم تک دخترم به بی غقلی کردم راه دور ازدواج کردم 

الان باردارم و تو خونه تنهام و کلی کلافگی و اعصاب خوردی بی حوصلگی دارم دوس دارم برم یجایی ولی اصلا خونمون نباشم...حالا برا خودش برنامه چیده که با خواهرا و برادراش و پدر مادرش رو ورداره بریم مسافرت سمت خونه ما و دو روزم اونجا بمونیم ک من خانوادمو ببینم و بریم اینور و اونور و تمام

حالا یه ۵،۶ نفر بودن مشکلی نبود من این ۱۰ نفرو کجای دلم جا بدم خونه بابام اینا اونم دو روز بیچاره مامانم خودم این وضع و نمیتونم کمکش هم کنم 

همون دیشب گفتم من برم میخام بمونم یه چند مدتی نمیخام زود برگردم که گفت نه چ حرفا مگه تو بی صاحبی

گفتم همونی ک گفتم پس نمیرم اگه هم برم میمونم مگه اسیری اوردی ک با خودت میبری یه روزه منو نشون اونا میدی و برم میگردونی

حالا واقعا مصمم برم میخام یه دو هفته ای بمونم حتی شده کار ب جای باریک بکشه از بس ک هی کوتاه اومدم سوار شد واقعا خواسته من زیادیه؟

چیکار کنم این ادم شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راه دور این سختیارو داره واقعا .‌ بهش بگو من الان بیشتر از هرموقعی ب کمک و استراحت نیاز دارم . حداقل ۱۰ روز بمونم بعد با قطار میام خونه یا خودتم‌پیشم باش

مردا سریع چاخان میشن

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

دیگه متاسفانه همسر شما این مدلیه هر کی یه جور اخلاقی داره  دیگه خب خودت بهتر می شناسیش اگه میدونی دردسر نمیشه برات رو حرفت بمون و بیشتر خونه مادرت بمون

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بله بنظرم باید شما کوتاه بیای دیگه شوهرت گناه نکرده که تک دختری متاهل شدی باید مسولیتهاشو قبول کنی

دیگه کلفت ک نیاورده نیعولیت چی؟مگه من انجام نمیدم کارامو یا خواهراش میان انجام میدن پس اونوقت خودشم نباید دم ب دیقه خونه ننش باشه یا فقط من از خانوادش پذیرایی کنم تو خونم...من گناه کردم راه دور ازدواج کردم؟برده ک نیستم والا حرفا میزنی اصلا قبولت ندارم

چقد زرنگه ایل و تبارشو میخاد بیاره دو روز بیوفتن خونه مادرت ؟ برن گمشن هتل

هرسری هم ک رفتیم یا ننه باباش رو اورد یا فک فامیلا من همش تو اشپزخونه در حال پذیرایی بودم دیگ پوستم کنده میشه

دردسر بشه هم میخام بمونم ...بنظرتون حق طبیعی یه ادم نیس؟

چرا. حق داری عزیزم ولی تا میتونی نذار به دعوا بکشع

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚