2777
2789
عنوان

میکروب معده

681 بازدید | 44 پست

سلام.کسی هست کمکم کنه.یه مدت بود دفع شل داشتم رفتم دکتر ازمایش مدفوع هلیکوباکتر نشون داد.داذوهای آنتی بیوتیک رو تا دونه آخر خوردم.ولی فرق که نکردم هیچ بدترم شدم.مغده درد مدام دارم.الانم.کلیدبنوم سی.پربیوتیک ای بی اس.بوسپیرون.پنتو.مترومبندازول.میخورم.ولی هیچ فرقی نکردم.ترشی و فلفل و هرچیزی نمیخورم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو هفته یا بیشتر بعد از اتمام دارو باید صبر کنی امپرازول هم باید ادامه بدی

عزیزم باید رژیم هم رعایت بسه یا تاثیر نداره.مثلا پری روز گیلاس خوردم سرباغ دیگه اصلا انقد حالم بد شد که نگو.تهوع و رفلاکس هم ندارم.فقط درد معده و شل بودن دفع .قا وقوع و دلپیچه هم بعضی وقتا دارم

عسل طبیعی با سیاه دانه بمدت یک ماه نوشابه و نوشیدنی غیر طبیعی اصلا نخور یه مدت برنج و سرخ کردنی هم ن ...

عسل هم با موم گرفتم صبحا میخورم.ولی همین که غذا میرسه به معده شروع میشه.البته شکمم هم خالی باشه بازم درد دارم.سیاهدونه چجوری بخورم؟نوشابه و آبمیوه بیرونی اصلا نمیخورم.لبنیات هم حذف کردم

عسل هم با موم گرفتم صبحا میخورم.ولی همین که غذا میرسه به معده شروع میشه.البته شکمم هم خالی باشه بازم ...

عسل کندوی نباشه کوهی باشه با سیاهدانه مخلوط کنید بخورید 

عضله های معدت انگار ضعیفه 

اعصابت باید آرام باشع 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

عسل کندوی نباشه کوهی باشه با سیاهدانه مخلوط کنید بخورید عضله های معدت انگار ضعیفه اعصابت باید آرام ب ...

طبی‌عی هست منطقه ما کوهستانی و باغ هست.مگه اطرافیان میزارن اعصاب آروم باشه

ببین مهمترین کار رعایت تغذیه یه هفته اینارو پیگم رعایت کنی خوب میشه ...یک هفته فقط مرغ پخته بخور ...برنج کته و ماست بخور ...میوه به هیچ عنوان نخور ...فقط موز بخور ....سبزی نخور اصلا ...مایعات زیاد بخور چایی کم رنگ و اب ....نان سوخاری صبحونه بخور ...بجز این چیزا چیزی نخور درسته یک هفته سخته ولی اینارو بخوری بعد یک هفته میکروب معدت دفع میشه و اوکی میشی 

ببین مهمترین کار رعایت تغذیه یه هفته اینارو پیگم رعایت کنی خوب میشه ...یک هفته فقط مرغ پخته بخور ... ...

الان انتی بیوتیک خوردم بدون رعایت یعنی بی فایده بوده.میگم نکنخ رعایت نکردم اثر نذاشته؟موز هم امتحان کردم نمیسازه هضم نشده دفع میشه.

الان انتی بیوتیک خوردم بدون رعایت یعنی بی فایده بوده.میگم نکنخ رعایت نکردم اثر نذاشته؟موز هم امتحان ...

اره بخاطر رعایت نکردن ...موز نمیشازه چون قبلش هر چیزی رو خوردی ...دقیقا یک هفته اینایی که گفتم بخور کامل خوب میشی 

میوه فقط موز...برنج کته با ماست کم چرب...صبحونه فقط نون سوخاری با چایی ....مرغ پخته  دو تا سینه باشه که سیرت کنه با برنج نخور خالی بخور ...چایی کم رنگ هم زیاد بخور ...اب زیاد بخور ... میکروب معده با اینا فقط درست میشه ...معدتو هم زیاد پر نکن با اینا...در حد ضعف نکنی بخور اینارو  نهایت سر ۴ روز خوب میشی

اره بخاطر رعایت نکردن ...موز نمیشازه چون قبلش هر چیزی رو خوردی ...دقیقا یک هفته اینایی که گفتم بخور ...

پسر خودم دقیقا هروقت گوارشش بهم میریزه همین برنامه هست فقط کته و مرغ آب‌پز و موز.عسل و نون.ولی مثل احمق ها خودم همه داروها رو خوردم بدون رعایت انقد الان حالم بده که حد نداره

پسر خودم دقیقا هروقت گوارشش بهم میریزه همین برنامه هست فقط کته و مرغ آب‌پز و موز.عسل و نون.ولی مثل ا ...

شما چون رعایت نکردی  دو روز با این رعایت کردن آنتی بیوتیک هم مصرف کن...(بعد دو روز خودت میبینی بهتر داری میشی قطع کن)فقط اگه بیرون رویت زیاد قرص اسهال هم بخور  قطع بشه چون اب بدنت کم میشه ...