2777
2789

سلام دخترم کلاس 12 از سال 11 دهم دست وپا شکسته رفت مدرسه که یعنی تو خونه بهتر درس میخونه کلی پول کلاس آنلاین و حضوری خصوصی دادیم آخرش 11 رو نهایی رو تر زد گف ترمیم میکنم وسخت بوده و هزارتا بهونه. سال 12 هم ک کلا فقط دو سه ماه اول رو رف مدرسه حتی امتحانای پیش نوبت ونوبت اول و نداد گف فقط میخوام تمرکزم روی نهایی ها باشه. خداییش درسم زیاد خوند ولی وقتی امتحان دینی رو داد اومد خونه انقدررر عصبانی بود گف ای همه خوندن ب زور شایدقبول شم امتحان بهداشت رو ک کلا نرف بده فیزیک رو هم با دادوبیداد من شروع کرده ب زور

بعد کلی هزینه کمک آموزشی کلی پول پرینت برگه.(کافینتی ک میدیم برگه چاپ میکنه تعجب کرده از این همه پرینتی که میگیریم میگ دخترشما اولین نفریه ک اینقدر پرینت میگیره) حالا دوباره میگه میخوام امسال بمونم پشت کنکور سالی دیگ چیز بهتر دربیام. عادت بدش اینه خیلی زوددددد جا میزنه. من خیلی خسته وناراحتم از دستش هر سازی گفته باهاش رقصیدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد کلی هزینه کمک آموزشی کلی پول پرینت برگه.(کافینتی ک میدیم برگه چاپ میکنه تعجب کرده از این همه پری ...

اینجا شما باید مقتدر عمل کنید

هزینه پشت کنکور موندن چه روانی، چه مالی خیلی بیشتر از دانشگاه ازاد رفتنه

اون سنش کمه متوجه نیست، وقتی یه سال دو سال دیر بره دانشگاه ببینه اونایی که ازش کوجیکترن همکلاسش شدن بد ضربه میخوره

بعدم الان وضع اینه برای سال دوم حداقل ۵۰ درصد افت میکنه چون به هر درسی میرسه میگه اینو که پارسال خوندم بلدم و بابت زده شدن دیگه بیخیال خوندن میشه یهو اومدین و دیدین یه سال پشت موندن شد پنج سال تلف کردن عمر و موقعیت 

به هر ضرب و زوری شده بفرستید امتحانا رو بره، حتی شده با معدل ۱۰، ۱۲ بگیره دیپلمشو

بعدم بکنیدش تو یه دانشگاه ازاد، رشته خوب، تا درس بخونه و لیسانس بگیره

بعدا خودش میاد دست و پاتونو ماچ میکنه بخدا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چقدر بی نظم بوده و چقدر هزینه کردین و در قبالش هیچ نتیجه ای ازش نخواستین من معلمم 

بخدا درسا اینقدر سخت نیستا 

شما پدر و مادرا دانش آموزا را لوس کردین و تنبل بارآوردین 

یه مشت مادر دهه شصتی که چون خودشون تو محدودیت بودن الان از اون ور بوم افتادن و دارن یه نسل تنبل ، متوقع  را تحویل جامعه میدن . 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

ممنون که نظردادید. والله نتیجه رو که خواستیم ازش ولی فعلا ک نگرفتیم ازش. بله واقعا بی نظم یه روز از نصف شب بیدارمیشه درس میخونه حدود ده دوازده ساعت یه روز هم انقدررر بیخیال میشه ثبات نداره. درساشون ک واقعا سختن و خداییش واسه دینی خیلی خوند خیلی طوری ک کتاب انگاری حفظش بود ولی وقتی خرابش کرد. به کلی روحیه اشو از دست دادو زودجا زد. من نگران آینده اشم هستم فردا تو زندگیش میترسم تا یه ناملایماتی پیش اومد باز اینطوری زودجا بزنه.یه مادر دهه شصتیم که نتونستم کمک دخترم کنم بتونه احساساتشو مدیریت کنه واین عذابم میده