2777
2789

ما قراره بریم یک ناحیه دیگه زندگی کنیم ولی هنوز نرفتیم تا آخر تابستون جابجا میشیم ولی هنوز خونه انتخاب نکردیم نمیدونم کجا فقط ناحیه اش میدونم بنظرتون برلی ثبت نام چه کار میتونم بکنم مدرسه کجا اسم بنویسم چطور با من راه میان خیلی نگرانم

منکه بهم گفتن دهم برم برای ثبت نام،میتونی اینترنتی از مای مدیو یه مدرسه توی اون ناحیه انتخاب کنی فعلا پیش ثبت نام انجام بدی یوقت پربشه ظرفیت ها

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قبض برق اینا نمیخواد الان

راستی ادرس وکدپستی میخواد،بنظرم برو یکی مدرسه های همون منطقه شرایط رو توضیح بده،اما تا 20تیر اگراشتباه نکنم زمان دادن برای ثبت نام

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍