2777
2789
عنوان

بعضی از دخترا چجوری میتونن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 34 پست

میگن مردها جذب زنان مستقل نمیشن و زنان محتاج رو دوست دارن...ولی همچنین میگن مردها از زنان محتاج زود خسته میشن و در کنار زن مستقل بهتر می تونن پیشرفت و موفق باشن...همچنین میگن مردها زنان ضعیف میخوان تا نقش یه قهرمان و حامی رو داشته باشن...ولی همچینن هم میگن که مردها در انتها کسی مثل مادرشون میخوان که پیشش ضعفهاشون رو نشون بدن و تر و خشک بشن...

شما چیزی فهمیدی؟...همینقدر پیچیدگی در خواسته ها وجود داره...شما چیزی باش که خودت هستی...چیزی که دوست داری باشی...که برای خودت مفیده...که افسار زندگیت دست خودته...برای کسی خودت رو عوض‌نکن...اما تلاش کن...به تعادل رفتار کنی.

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

کاشکی با یکی مثل شما ازدواج میکردیم همیشه دستمون تو جیب اون بود 😂

شوخی کردم خدایی ما پسرا برای اونی که دوسش داریم همه جوره هزینه میکنیم 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن مردها جذب زنان مستقل نمیشن و زنان محتاج رو دوست دارن...ولی همچنین میگن مردها از زنان محتاج زود ...

همه اینا به این نتیجه میرسونن که حد وسط باشیم مثلا میری مهمونی لباس نداری پول شومیز شلوار تو از آقا بگیر با پول خودت به جفت کفش بگیر نشون بده بگو اینم با پس انداز خودم خریدم 

جنگیدن بلدم ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

گفت: می‌دانی من لجم از چی می‌گیرد؟ از این‌که ما خودمان را پیرِ ساختنِ زندگی و اطرافمان می‌کنیم و تا آخر عمر دستمان و حتی دست آدمِ کناری‌مان توی جیب‌های خودمان است، ولی در نهایت مردها دلشان برای زنی می‌لرزد که برای کوچکترین خرج و برجش، دست سمت آنان دراز کند و خودشان تامینش کنند.

گفتم: ولی همه را به یک چوب نزن! آدم‌ها فرق می‌کنند، همه‌ی مردها که شبیه به هم نیستند!

گفت: اشتباه می‌کنی، همه‌شان عین همند. همه‌شان شاید به ظاهر نه، ولی در باطن، بی‌آنکه حتی متوجه باشند چرا؛ کناره می‌گیرند از زنان خودساخته و دلشان پیش همانی‌ست که بیشتر خرجش کرده‌اند. تو انگار کن زنان خودساخته کاکتوسند و زنان معمولی شمعدانی! حواس تو بیشتر پیش کدامشان است که خراب نشود؟ همان...

باید بتونی بعد ازدواج هر موقع لازم داشتی از همسرت پول بخوای مثل همه خانمهای متاهل، مردها برای کسی که دوسش دارن تو فطرتشونه هزینه کنن وقتی هزینه کنه بیشتر بهت و زندگی تون پایبند میشه ، اگر هیچگونه درخواستی ازش نداشته باشی نقش مردانگی و حمایت گری رو ازش میگیری