2777
2789

چتونهه 

شوهره انجام بده میشه خیانت و وای اللهی بمیرم برات و اینا 

زنه انجام بده عیبی نداره عادیه مشگل داره 

طرف بحثمم شخص خاصی نیست دارم کلی میگم پیرو تایپیک قبلم

سر صب شنبه ای خیلی حوصله داریا 😂البته باهات موافقممممم

اخه میان میگن عیبی نداره که شاید زن مشگل داره با شوهرش خودش و خالی میکنه و اینا زنا نیس

حالا اگ مرده اینکارو می‌کرد میشد خیانتکار و زنا و بدترین چیزا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میان میگن عیبی نداره که شاید زن مشگل داره با شوهرش خودش و خالی میکنه و اینا زنا نیسحالا اگ مرده ...

آره قبول دارم خیلیا هستن با همین حرفا بدتر پررو میشن و ب کاراشون با قدرت بیشتری ادامه میدن

من تاپیک شما بودم به فرض اینکه یه نفر تو گروه تلگرام عضو بود استدلال کرده بودی داره خیانت میکنه دوباره گفته بودی عضویت تو گروه مختلط مثل زناست پس مقصر اونجا و اینجا خودتی 

بله اگه مرد انجام بده میشه خیانت کار اگه زن انجام بده میشه کمبود محبت 

خانما هم نظرشون در مورد مردا این هست که 99 درصد هیز و هول و چشم چرون و خیانت کارن 

یکی نیس بهشون بگه تا یه خانم چراغ سبز نشون نده خیانتی شکل نمیگیره و تو بحث خیانت دو طرف مقصرن 

هر مردی هم خیانت میکنه با یه خانم میره تو رابطه که خیانت شکل میگیره یعنی به ازای هر مرد خیانت کار یه زن خیانت کارم هست 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

متاسفانه خیانت تو جامعه ما برای اقایون عادی برای زنها ننگه ، 

همین باعث شده مردهای الت بدست سرگردان پررو و وقیح بشن درست میگی بعضیا زن ستیزو حسود و بدخواه زنها هستن