2777
2789

من موقعی که خابم  حالا هر کسی که زنگ میزنه چرت پرت میگم بعد دست خودمم نیس حتی دیگه گوشی رو هم جواب میدم چرت میگم چرا واقعن 

منم گاهی اینطورم اگر هوشیار نشم چرت و پرت میگم بعد خدمم یادم نمیاد یا خوابم میان صدام میکنن چرت و پرت میگم بعدا یادم نیس بچه بودم باشگاه میرفتم بعد خواب بودم میومدن بیدارم میکردن من میگفتم نمیرم وقتی بیدار میشدم میگفتم شما بیدارم نکردید یعنی اصن یادم نبود ک خدم گفتم نمیرم

ایشالا ک خیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گاهی اینطورم اگر هوشیار نشم چرت و پرت میگم بعد خدمم یادم نمیاد یا خوابم میان صدام میکنن چرت و پر ...

منم همنجوریم بعضی وقتا یادم میاد یه بارم شوهرم می‌گفت زنگ زدم نمی‌دونم چرت میگفتی یادم نمیومد 😭😭😭

وقتی خواب هستی مغزت هنوز کاملا بیدار نشده، به خاطر همین حرفای بی‌ربط میزنی و گوشی رو بد جواب میدی. طبیعیه، نگران نباش.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بعد اینکه خودت خود به خود چرت میگی ازیه

گاهی ذهنت شلوغه و درگیری ذهنی داری ازونم میتونه باشه 

یه وقتایی مشغله ادم زیاد میشه تمرکز و هوشیاری حتی تو بیداری پایین میاد یهو یه کلمه بی ربط میگی بعد متوجه میشی حرف اشتباهیی گفتی ‌..یا مثلا خرید میری اشتباه پول اضافه یا کم میدی اون لحظه هواس آدم پرته و متوجه اطرافش نیست

وقتی یهو از خواب بیدار میشی تمرکز نداری نمیدونی کجایی چ ساعت از شبه ‌.فقد میخای جواب پشت خطی رو بدی و بخوابی این کاملا طبیعیه 

اون آدم ها باید موقعیت شناس باشن وقت و بی وقت زنگ نزنن اما اگر خیلی ناراحت این موضوع هستی به محض بیدار شدن بزار قشنگ سطح هوشیاری بالا بیاد بعد صحبت کن

یا محمد (ص)