2777
2789
عنوان

روابط دوستی و کارمای رابطه ای

525 بازدید | 31 پست

از بحث اعتقادی و فرهنگی هم که بگذریم به شدت مخالف روابط دوستی هستم . عزیز دلی که از این رابطه میری تو اون رابطه به قول خودت میخوای عشق و حال کنی حرف امروز منو یک روزی بهش میرسی . هر رابطه ای که وارد میشید ممکنه به روزی به هم بخوره یا شما یا طرف مقابل یکی این وسط دلشکسته میشه ممکنه اشکی بریزه کارما داره خیلی از مشکلات بعضی  ازدواجها که نمیدونن از کجاست بخاطر کارماهای رابطه ای هست که ایجاد میشه یه نگاه به گذشته بندازید آیا تو رابطه ای بودین که جداییتون باعث دلشکستگی کسی شده چه خود اون فرد یا حتی کسی که دوستش داشته و چه بسا شاهد رابطه شماهست. تنها موندن راحت‌تر از یه عمر کنار کسی بودن و حس تنهایی عمیق و سردرگمی رو تجربه کردنه

واقعا یعنی میگید کسی مثلا دل یه پسر رو بشکنه کارما داره تو ازدواجش؟ اگه ازدواج کرده باشه و در ظاهر خوشبخت باشه چی؟ 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

واقعا یعنی میگید کسی مثلا دل یه پسر رو بشکنه کارما داره تو ازدواجش؟ اگه ازدواج کرده باشه و در ظاهر خ ...

من نمیدونم عزیز دل ولی میتونه دلشکستگیهای عمیق کارما ایحاد کنه به هرشکلی من دیدم خانومی خواستگار داشته رد کرده طرف دلشکسته شده حتی دوستی هم وجود نداشته ولی اون طرف خوشبخت نشده نه لزوما و نه برای همه ولی کلا میتونه مشکل ایجاد کنه هرکسی به یه شکلی باید از اون طرف حلالیت بگیرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا یه جایی  باحرفت موافقم ولی علت اینکه ک تو هررابطه ای نباید بری برای اینه ک دچار شکست احساسی میشی واین رو ازدواجتو و ومعیارهایی ک برای ازدواج داری خیلی تاثیر میذاره 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
من نمیدونم عزیز دل ولی میتونه دلشکستگیهای عمیق کارما ایحاد کنه به هرشکلی من دیدم خانومی خواستگار داش ...

من خودم که نه ولی یه خانمی رو میشناسم با یه پسری چند سال دوست بودن پسره هم خیلی عاشقش بود همه میگفتن اینا بهم میرسن ولی دختره به خاطر یه سری چیزایی که بینشون بود و کمال گرایی خیلی راحت پسره رو کنار گذاشت و مدت کوتاهی بعد با یه نفر دیگه که اونم موقعیت خوبی داشت یه ازدواج عاشقانه کرد الانم در ظاهر خیلییی خوشبختن در واقعیت نمیدونم ... پسره هنوز بعد چند سال مجرده و دلش شکسته ولی دختره خوشبخت شده 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بشدت قبول دارم 

من تو یه رابطه عمیق بودم و خیلی اذیت شدم اون هم اینقد با سرد رفتار کردنش اذیتم میکرد یشب دعا کردم تموم اشکایی ک من دارم بخاطرش میریزم براش جبران بشه از هم جدا شدیم بدم جدا شدیم با کلی غصه درد نمیدونم چجوری تونستم دووم بیارمو سنگ شم و گفتم خدایا من خیلی اشک ریختم و هنوزم دوسش دارم ولی نبخشش حتی اگه من  بخشیدم 

کل زندگیش تو فاصله یکسال از هم پاشید بهم پیام داد گفت بخاطر توعه هرشبم گریه کابوس شده هیچی دیگه ندارم ن پول ن خونه ن ماشین نه زندگی نه دوست نه خونواده هیچیه هیچی هیچی انگار وجود ندارم و کارمای تو زندگی منو گرفته من بخشیدمش ولی زندگیش زندگی نشد خیلی ناراحتم براش حتی میگم خدا من یچی گفتم کاش اینجوری نمیشد خواهش میکنم ببخشش ولی فایده نداشت انگار من بخشیدم ولی خدا نبخشید 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

تا یه جایی باحرفت موافقم ولی علت اینکه ک تو هررابطه ای نباید بری برای اینه ک دچار شکست احساسی میشی ...

شکست احساسی یه بخشش هست. اما عادت به روابط متعدد میتونه خانوم یا اقارو بعد از ازدواج هم اقناع نکنه و باعث خیانت و تنوع طلبی بشه علت اینکه فکر میکنن همه خیانت آقایون بیشتره جون آقایون عادت ندارن بیان فضای مجازی هیات زنشون عنوان کنن براشون شکست غرورشون هست ولی متاسفانه خیانت خانوما هم کم نیست. این تازه غیر از بحث کارماهای رابطه ای هست که میتونه ایجاد بشه اگر کسی به قصد ازدواج باشه میتونه ازاول از راهش بره با اطلاع خانواده و خواستگاری و دوران اشنایی 

بنظرم بعضی از رابطه ها شکست بخوره با این که خیلی سخته و طرف واقعا از درون خرد میشه خیلی بهتر از یه ازدواج کورکورانه ی بظاهر عاشق ک بعد منتهی بشه نفرت بهتره 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
و همینطور بدون محرمیت رابطه جنسی دارن اینام گناه حساب میشن و تو زندگی تاثیر دارن

متاسفانه از هر ده تفر که آزمایش میدن برای اچ پی وی هفت نفر برای اچ پی وی مثبت نشون میده و این فاجعست

بنظرم بعضی از رابطه ها شکست بخوره با این که خیلی سخته و طرف واقعا از درون خرد میشه خیلی بهتر از یه ا ...

بله ازدواج باید با دقت کامل و شناخت کامل انجام بشه اما متاسفانه تجارب بعد از،شکست های متعدد به دست میاد برای همین مشاوره و تجارب بزرگترهارو باید مدنظر قرار داد

بشدت قبول دارم من تو یه رابطه عمیق بودم و خیلی اذیت شدم اون هم اینقد با سرد رفتار کردنش اذیتم میکرد ...

خوب اون همسرش هم وتاوان پس داده بدون اونکه مقصر باشه حلالش کنید تا قلبتون آزاد بشه و خودتون هم آزاد بشین وقتی بخشیدین از ته دل اون وقت ارتباط اتری شما با اون میتونه قطع بشه و یک فرد مناسب وارد زندگیتون بشه ولی باید با بخشش اون تارهای اتصال منفی رو قطع کنید

شکست احساسی یه بخشش هست. اما عادت به روابط متعدد میتونه خانوم یا اقارو بعد از ازدواج هم اقناع نکنه و ...

حرفت خیلی قشنگ و منطقیه و لی همین خیانتهایی ک الان هم زیاد شده برا اینه که طرف خودش برای ازدواج هیچ معیار خاصی نداشته ویا نتونسته فرق بین ازدواج و زیر بار مسئولیت رفتن رو با همین رابطه های متعدد تشخیص بده کور کورانه تصمیم گرفتن یا ب نوعی میشه گفت هم خدارو خواستن هم خرمارو