2777
2789
عنوان

در خصوص تاپیک فوت برادر و زن داداش

547 بازدید | 36 پست

عزیزان لطفا استارتر و تگ کنید چون تاپیکش و قفل کرده..

عزیزم من تجربه ی خودم و میگم که چه بلایی سر ما اومد.

عمو چهارمی من خیلی از همه ی ما سرتر بود از نظر مالی خوب بود ولی سرطان گرفت و سه تا بچه قد و نیم قد داشت و متاسفانه از دست دادیمش‌.

روزای  آخر به پدربزرگم سپرده بود حواست باشه، سهم خودتون و بردارید شما پدر مادرم هستین و برای من خیلی زحمت کشیدید ولی مابقی اموال برای ۳ تا بچه هامه.

از چهل به بعد زن عموی من شروع کرد به زبون ریختن

اول با گریه زاری و بعد نفرین که بیاید و از سهم خودتون بگذرید برای بچه ها و گفت حق یتیم خوردن نداره و آه میکشم .

هرچی پدر بزرگم گفت فلانی جان ما چشمداشتی به مال پسر جوون مرگمون نداریم، گوشش بدهکار نبود.. خلاصه دردسرتون ندم مهریه خودش و اون یک هشتم و گرفت و چون دارایی عمو احمدم که فوت کرد زیاد بود، مبلغ قابل توجهی شد براش

و کلی فحش و تهدید کرد و پدر بزرگم با مادربزرگم رفتن همه رو بنام زن عموم کردن..در عرض یکسال خودش و کرد یکی دیگه بینی و لب و چشم و عمل کرد.. و پسر آخریش که نرمی استخوان داره و گذاشته خونه ی آقاجونم و میگه نگه نمیدارم بچه ها رو که از خونه ی بابام نیاوردم رفته با یکی صیغه کرده یارو هم ماشین  و ویلا و خونه ی عموی خدابیامرزم زیر دستشه .بدبخت کرد بچه هاشو . پسر اولی و هم نگه نداشت با عمو کوچیکم زندکی میکنه، دخترش هم که کلاس چهارمه خونه ی عمم هست

پول زیاد خیلی ها رو عوض میکنه

کاربری دسته منو خواهرمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید قبل از مرگش پدرشو کفیل بچه ها میکرد به طور محضری و خونه و بقیه چیزها رو به نام بچه ها میزد مهریه هم حقش بود مهریه رو به نامش میزد و مابقی رو اختیار از طریق وکالت می‌گرفت برای خودش چون پدربزرگ حق قانونی هم داره

باید قبل از مرگش پدرشو کفیل بچه ها میکرد به طور محضری و خونه و بقیه چیزها رو به نام بچه ها میزد مهری ...

عموم بعد شیمی درمانی حالش خوب شده بود یهو تو یه هفته زد به روده هاش و معده اش و تموم کرد😔

بعد زنش اصلا اینجوری نبود یهو از این رو به اون رو شد

کاربری دسته منو خواهرمه
پدربزرگت چرا نزد به نام بچه ها؟اگه پولی رد و بدل نشده میتونن شکایت کنن و پس بگیرن

به سن قانونی نرسیده بودن اونموقع شایان که پسر بزرگه هست فقط ۱۱ سالش بود

کاربری دسته منو خواهرمه