2777
2789

اینکه روابطمو شدیدا کم کردم دلیلش این نیست که ازشون متنفرم فقط حق انتخاب رو به خودم دادم که با آدمهای دو رو دمخور نشم فقط خواستم به آرامش ذهنی و فکری برسم 

منم آرزوم هست دور برم آدمهای خوب باشن ولی خب وقتی میبینم از هر جهت بهم ضربه میزنن است باعث میشه دوری کنم چیکار کنم با آدم دو رو و ذات خراب نمیتونم حرف بزنم

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین کار رو تا حدود زیادی عملی کردم دیدم آدم نمیشن فایده نداره منم خودم اصلا نمیتونم با کسی که اصلا نمیفهمه چه حرفی رو کجا بزنه یا اصلا تو اون موقعیتی که هستیم حرف بزنه یا نزنه،بسازم پس روابطم رو خیلی خیلی کم کردم و راحتم

کار خوبی می کنیخودت آدم خوبی هستی در هر حالتی؟کینه نداری؟

کینه که اصلا بلاخره جای زخم ها ی مدت میمونه بعد کمرنگ میشه 

نمیتونم بگم آدم خوبیم منم کم کاستی های دارم ولی هیچوقت سرمو تو زندگی مردم نکردم و دخالت و فضولی نکردم راجب چیزایی که به من ربط نداره نظر نمیدم بی احترامی نکردم و حسودی نکردم تو عمرم و این اخلاقارو از کسی ببینم فاصله میگیرم

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

کینه که اصلا بلاخره جای زخم ها ی مدت میمونه بعد کمرنگ میشه نمیتونم بگم آدم خوبیم منم کم کاستی های دا ...

پس کار خوبی کردی اخه بعضیا مثل شما قلب خوبی دارن وقتی دور می شن به جاش آدم های بهتری میان تو زندگیشون و رشد می کنن. 

پس کار خوبی کردی اخه بعضیا مثل شما قلب خوبی دارن وقتی دور می شن به جاش آدم های بهتری میان تو زندگیشو ...

شاید حال دلم خوب نیست شاید دارم از واقعیت فرار میکنم 

گذشتم خیلی آزار دهندست چقدر دوست داشتم ی روز جرات اینو پیدا کنم داستان زندگیمو خلاصه وار بگم 

ولی خب حتی تو افکارمم ب گذشته میترسم برگردم 

من الان فقط خودمو بچه تو شکمم و شوهرمم

شاید حال دلم خوب نیست شاید دارم از واقعیت فرار میکنم گذشتم خیلی آزار دهندست چقدر دوست داشتم ی روز جر ...

حالا تا بچه ات تو شکمت هست یکم نسبت به روابطی که نگرانت می کرده، دور بمون. بعدا بچه به دنیا اومد دوباره بهش فکر کن و بررسی کن. چون الان نی نی آرامش می خواد و تو میگی اونا ناراحتت می کردن پس به خودت فرصت بده تا نی نی تو آرامش باشه تو شکم مامانی‌ 

حالا تا بچه ات تو شکمت هست یکم نسبت به روابطی که نگرانت می کرده، دور بمون. بعدا بچه به دنیا اومد دوب ...

یسال قبل بچه هم قطع ارتباط بودم باز سه سال قبل اون یسال قطع ارتباط بودم و....همینطور بیشتر 

کل ده سالی که ازدواج کردم شاید سر جمع یکسال رابطه داشتم باهاشون 

ب محض ورود ب زندگیم همه چیو بهم میزنن 

روابطم با شوهرم با بچم روحیم غرورم همه چیو زیر پا میذارن 

ذره ای برام ارزش قائل نیستن براحتی ب من و همسرم تو جمع توهین میکنن دیگ منم چقدر کشش دارم آخه از ی جا ب بعد گفتم فقط جونم آزاد 

البته اینا یه جزئیاته یک بلاهایی سرم آوردن آدم سر دشمنش نمیاره