2777
2789
عنوان

فوت در طول طلاق

273 بازدید | 10 پست

پیرو تاپیک قبلیم عزیزان ..

دلتنگی خیلی بهم فشار میاره لطفا بگین چیکار کنم از یادم بره خاطراتش؟روزها وشب هایی که باهم گذروندیم ؟

حال مرا همچو منی داند و بس...💔

عزیزم خدا صبرت بده میدونم سخته اما میگذره چاره اینیست 

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز خدا صبرتون بده چههم داشتین؟

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

یعنی چی ؟منظور گرفتن مراسمه؟مهمه مگه؟بله تو مسجد

میبخشید نوشتم بچه هم داشتین؟

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

تسلیت گلم⚫️⚫️⚫️پدرخانومت باید قبالگی یه چیزی خودش بهت بده

ایشون خودش خانم هست عزیزم 

شوهرشون فوت کردن

خیر

بچه ندارید راحت تر فراموش ‌میکنید

الان اولشه طبیعیه ذهنتون درگیره 

خیلی طبیعیه آنقدر ذهنت درگیر باشه عزیزم. چرا فوت کرده؟ منم همکلاسی برادرم الان 6 زوزه فوت کرده اصلا انقدررر برا‌ش ناراحتم همش 17 ساله بوده. طبیعیه شما که همسرت بوده. چن روزه فوت شده؟ 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن