2777
2789

درکنارش کلاس دیگ هم باید برم بنظرتون بچم آسیب نمیبینه؟ اصلا به خاطر بچم دوست دارم پیشرفت کنم‌ ولی میترسم چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه ولی انتخاب سخته من از اونایی بودم ک مادرم بچه ک بودم درس میخوند و سرکارم میرفت من خیلی بهش وابسته بودمو هستم و خیلی زیاد دوس داشتم مامانم پیشم باشه ولی با اینکه برام منطقی توضبح میداد بازم نمیخواستم ازش جداشم الانکه بزرگ شدم میگم چقد خوب شد سرکار میرفتو درس میخوند ولی ته دلمم ی جوریم ک ینی خوشمم میومد من پیشش میبودم چون بهش نیاز داشتم

اگر موقع کلاس هات میتونی جای مطمعن و‌پیش آدم مطمعن بگذاری موفق باشی

اره خواهرم پونزده سالش فعلا تابستون میتونه نگه داره مطمئنم هست ولی بازم دلم برا بچم تنگ میشه وابسته شدم همش نگرانشم

خیلی خوبه ولی انتخاب سخته من از اونایی بودم ک مادرم بچه ک بودم درس میخوند و سرکارم میرفت من خیلی بهش ...

من خودم مامانم تحصیلات نداره الان با خودم فکر میکنم میگم کاش ی کاره ای بود زندگیمون قطعا بهتر میشد ..‌ باز من این فکرارو میکنم میگم باید پیشرفت کنم‌ به خاطر بچمم که شده 

من خودم مامانم تحصیلات نداره الان با خودم فکر میکنم میگم کاش ی کاره ای بود زندگیمون قطعا بهتر میشد . ...

اره دیگ میدونی سود داره بدیم داره من با اینکه میگم مامانم کاش بیشتر باهام بود ولی نمیگم کاش بیکار بود اگ بیکار بود بدتر بود

اره دیگ میدونی سود داره بدیم داره من با اینکه میگم مامانم کاش بیشتر باهام بود ولی نمیگم کاش بیکار بو ...

افرین دقیقا چه بسا فوایدش بیشتره...مادری که دائم پیش بچشه حضورش با کیفیت ممکنه نباشه