2777
2789
عنوان

من حساسم یا شوهرم کارش اشتباهه

1194 بازدید | 93 پست

شوهر هر روز بلا استثنا می‌ره خونه مامانش بهش سر میزنه هر روز که سرکاره وقتی عصرا میاد اولین کارش اینه بره خونه مامانش روز هایی هم که تعطیله من بدبخت میشم روزی صد دفعه می‌ره مو به مو هم آمار میده چیکار کردیم کجا رفتیم چی خوردیم مامانش هم قشنگ یادش میده مثلا چند روز پیش کوفته گذاشته بودم شوهرم خیلی خوشش اومد و خورد حالا دیروز می‌گفت گوشت گرونه تو کوفته یه عالمه گوشت میزنی غذای لاکچری حساب میشه با این حقوق من همیشه غذای لاکچری میخوریم 

به خدا از صدتا فوش برام بدتره من شوهرمو خیلی خوب میشناسم اون اصلا نمیدونه داخل کوفته چی میزنی مطمینم به مامانش گفته کوفته خوردیم مامانش هم این طور گفته خستم به خدا خستم انقدر حالم خرابه میشه اعصابم خورد میشه با پسرمم بد رفتاری میکنم نمیتونم مادر خوبی براش باشم هر چقدر با شوهرم دعوا کردم قهر کردم اصلا درست نمیشه آخرش هم میگه تو حساسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم تو حساس نیستی 

شوهرت زیادی خاله زنکه 

بجای پسر دختر شده برا مامانش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

جات باشم اهمیت نمیدم چون اعصاب مو دیگه خیلی وقته واسه هر چی خراب نمیکنم چون دیدم خودم دارم از بین میرم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خب زرنگ باش بگو وقتی شوهرم دوست داره درست میکنم همینم چیزیه که دعوا کنی سرش

به کی بگه شوهره گفته نه مادرشوره😁

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خب زرنگ باش بگو وقتی شوهرم دوست داره درست میکنم همینم چیزیه که دعوا کنی سرش

عاخع زورم میاد مگه پول گوشت خونه ما رو مامانش میده که تو این طور چیز دخالت می‌کنه حتما توقع داره هر روز همیشه شیب زمینی بخوریم