2777
2789

امروز بعد گریه شدید و ناراحتی اینطوری شد، اولش نمیتونست حرف بزنه بعد یساعت کم کم کلمه به کلمه حرف زد منظورشو میتونه برسونه

ولی هنوز خوب نشده، هرکاری میکنم راضی نمیشه بریم دکتر حتی اولش که در حال گریه حالش بد شد من فکر کردم غش کرده انقد ترسیدم زنگ زدم اورژانس اشاره کرد ک نمیخوام قطع کن و نمیزاره ببرمش دکتر توروخدا اگه تجربه مشابه دارید بگید، من الان باید چیکار کنم انقدر غصه خوردم سردرد دارم💔

کلی سوال ازش پرسیدم بجز دستش جاییش درد نمیکنه

بچه خواهر من سر دعوای مامان باباش لکنت گرفت ۵سال رفت گفتار درمانی خوب شد 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرم خودم آمد یادم انداختی.با شوهرم بحث کردم.زنگ زد برادر کوچیکش که همسایه ما بود.حق با من بود.خیلی دلم شکسته بود.داشتم با گریه براش تعریف میکردم.لال شدم.

حدود یه ربعی.فقط آرامش آرامش

من یبار استرس و فشار روانی زیاد بهم وارد شد از طرف مدرسه

وقتی رفتم خونه انقد حالم بد بود رفتم تو اتاق، سرمو با دستام گرفته بودم تو خودم جمع شده بودم، مادرم صدام میزد انگار نمیتونستم جواب بدم

از نظر جسمی اوکی بودما

اما انگار یچیزی جلوی جواب دادنمو میگرفت

یعنی انگار میشد حرف بزنم، اما نمیخواستم.

بعدش بهتر شدم

یا الانم وقتی خیلی خسته ام و زیاد درس میخونم و کم خوبی میکشم لکنت میگیرم

چندروز کمتر ب خودم فشار بیارم و خوابم اوکی باشه خوب میشم...

Intj-