2777
2789
عنوان

چند وقت پیش خواب دیدم مردم

78 بازدید | 11 پست

چند وقت پیش خواب دیدم میخوان ببرنم اون دنیا ولی چون گفتم بچه دارم نبردنم بهم فرصت دادن تعبیرش و کسی میدونه فکرم مشغوله

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شابد خاب نبودهاین جملمو دوبار بخون☠️

خیلی واقعی بود

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
پس احتمالا سفر روح داشتی و خاب نبوده و دوباره به زندگی برگشتی

این خوبه یا بد

سلاپ‌گلم تو ی تاپیک دیدم گفته بودی دوستت ی کرم استفاده کرده صورتش فرق کرده فهمیدین چی بوده !؟

نه عزیز ولی اونجایی که گرفت شمارشو داره

سلام عزیزم خوبی ببخشید شما کم کاری تیروئید داری

من مفصل دست پا درد داره میتونه از اون باشه؟؟

خیلی نگرانم ردماتیسم باشه 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
سلام عزیزم خوبی ببخشید شما کم کاری تیروئید داریمن مفصل دست پا درد داره میتونه از اون باشه؟؟خیلی نگرا ...

سلام خواهر ویتامین دی بشدت پایین بود میخورم قرص مگنیفورت هم خیلی خوبه