2777
2789

من ده سالی بود که تو یه سیستم خصوصی مشغول به کار بودم، با حقوقی که دو تومن از اداره کار بیشتر بود.

خیلی خیلی خیلی زیاد عاشق کارم بودم، بخش فنی مهندسی برق بودم.

جز کارمنداری خیلی خوب اون مجموعه بودم ولی شرایط کاری سخت بود، مرخصی گرفتن خیلی وقتا غیرممکن بود، استرس و مسئولیت کارم خیلی زیاد بود و این استرس بارها به نوزادم منتقل میشد، رئیس شرکت خیلی بی ادب و بد دهن بود، تا روز زایمانم سرکار بودم، چهل روز بعد زایمان سرکار رفتم، چندین بار باعث ارتقای مجموعه شدم، ولی نه از نظر مالی حقوقمو زیاد میکردن و نه حتی قدرشناس بودن چون تو شهر ما اوضاع بازار کار خیلی خرابه

همسرم مشکل مالی نداره ولی من بزرگترین ترسم بیکاری بود، من به بزرگترین ترسم غلبه کردم,  خیلی خیلی ناراحتم... خدا خودش کمکم کنه.

کار درستی کردی انشالله یه کار بهتر پیدا کنی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا با ده سال کار با اون حقوق کار میکردی ، 

آفرین بهت تو بیشتر از لیاقت اون میمونا تو مجموعه شون موندی 

برو ازشون نامه عدم نیاز بگیر تا دو سه سالی بهت بیمه بیکاری میدن . تا ترس ااز دست دادن استقلالت رو نداشته باشی .تا یک ماهم بیشتر وقت نداری .

کاش منم ی روز استرس نداسته باشم بخدا بتونم بیام بیرون

من دیگه داشتم داغون میشد، کاش حداقل قدرشناس بودن، رئیسمون متد کاریش جوری هست که فقط تو کار توهین و تحقیره، من دلمو به دریا زدم ولی باور کن اینقدر حالم خرابه، چون خیلی کار کردن رو دوست داشتم، حتی هنوز با استعفام موافقت نشده ولی گفتم دیگه برنمیگردم

واقعا با ده سال کار با اون حقوق کار میکردی ، آفرین بهت تو بیشتر از لیاقت اون میمونا تو مجموعه شون مو ...

نمیدن بهم‌‌... چون راضی نبودن من برم... یک هفته است اومدم بیرون، هرروز زنگ زدن که برگرد، کاراشون لنگ بوده، من عملا کار سه چهار نفر رو انجام میدادم براشون.

قرار شده شوهرم از کار خودش برام بیمه رد کنه تا مشکلی تو بیمه ام پیش نیاد

نمیدن بهم‌‌... چون راضی نبودن من برم... یک هفته است اومدم بیرون، هرروز زنگ زدن که برگرد، کاراشون لنگ ...

هیچکسی نیست واسطه شه ، منم خیلی میخواستن ولی من یکی واسطه کردم بره بگه . آخه واسه اونا توفیری  نمیکنه . ولی اگه حوصله نداری هم بیمه شوهرتم بشی خوبه

واقعا با ده سال کار با اون حقوق کار میکردی ، آفرین بهت تو بیشتر از لیاقت اون میمونا تو مجموعه شون مو ...

با کارشناسی ارشد مهندسی برق و با هزاران مسئولیت و انجام کار فنی حقوقم این بود

هیچکسی نیست واسطه شه ، منم خیلی میخواستن ولی من یکی واسطه کردم بره بگه . آخه واسه اونا توفیری نمیکن ...

شوهرم شغلش آزاده، قراره من رو جزو پرسنلش بیمه بزنه.

نه اولا کسی واسطه نمیشه چون همه ی دوستام تو اون مجموعه رو واسطه کردم طی این یک هفته به من زنگ بزنم تا برگردم ولی من قبول نکردم.

دوما اینکه گفتم میخوام جای دیگه که به خونه زندگیم نزدیک تره و بچه ام راحت تره برم سرکار تا شرشون کم شه و پایان کارم رو بزنن البته که فعلا نرفتم دنبال کار