2777
2789
اهاچون زده بودید روانشناسی سابق فکر کردم از انسانی رفتید

روانشناسی کلا جدا خوندم معمولا سه ماه تابستان میرفتم واسه روانشناسی پیش یه متخصص که آخرش هم مدرکش رو گرفتم اما بدردم نمیخوره تجربی بهتره

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از چشاش مشخصه لاشیه 😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

ببخشید ابجی یه سوال علمی دارم لاشی طورها چشکلی هستن؟اگر لطف کرده پاسخ دهید اطلاعات لاشی طوری خود را ...

اینا یه حسه که فقط خانوما تشخیص میدن که بعضیا حسشون ضعیف تره بعضیا قوی تر و آقایون کلا محرومند ازش 😁

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨

عکسش پاک شد؟؟؟

اره

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

خیلی لاشیه اصن خاکتوسرش من خیلی بهش وفادار بودم

حیف وفاداریت

لیاقتتو نداشته دیکه ..

اینا یه حسه که فقط خانوما تشخیص میدن که بعضیا حسشون ضعیف تره بعضیا قوی تر و آقایون کلا محرومند ازش � ...

حق با شماست ابجی گلم

من از همه خانوم های محترم عذر میخوام

شب خوش

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،