2777
2789

با پسر نوجوونم مشکل دارم 

پیش هر مشاوری میرم یه حرف میزنه 

خودمم نمیدونم چه خاکی باید به سرم بریزم 

بچه م داره از دستم میره

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

کدوم حرفاشون بهتر کارساز بوده؟

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا یکیشون که قاطع و محکم بود بیشتر برام سازگار بود

خب همونو پیش بگیر .خوبه که رفتی حداقل دستت اومد کدوم روش کارسازه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بنظر من اول ببین مشکل  رفتاری پسرت ارثی نباشه چون اگر ارثی باشه عملا باید تسلیم بشی 

ب رفتارای خودتم نگا کن شاید مشکل از خودته از خستگی،افسردگی بی حوصلگی یا اگر با شوهرت مشکل داری دیگ بدتر. 

یکمم بچهای این روزا متفاوت ترن زیاد کنترل نمیشن 

مثلا چی گفت

مثلا میگفت بچه رو تنبیه کنین که نیم ساعت بره تو اتاق 

بهش پول تو جیبی ندید 

قاطع باشید و رو حرفاتون بمونید حتی اگه بچه خودشو کشت

خب همونو پیش بگیر .خوبه که رفتی حداقل دستت اومد کدوم روش کارسازه

آخه مثلا یکیشون میگفت باید صبور و بخشنده و مهربون باشی با بچه و چون شما این خصلت ها رو نداری فکر میکنی مشکل از بچه س 

منم رفتم تو فکر که نکنه اون راست میگه

بدتر مبشه بنظر من اول پسرت و بسنج ریسک پذیر نباشه کار دستتون‌بده

حرفای اون مشاور روش خوب جواب داد تا حدی