2777
2789
عنوان

چرا بعضیا فکر میکنن تهران خیلی گنگه خفنه پز میدن😐😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 92 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیشم زن داییم میگفت تهران ک مثل اینجا نیست تهران فلان و فلان اگه کسی هم شب پیاده روی کنه شکم ...

ن خدایی تهران خوبه 

ولی کلاس گذاضتن نداره

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یکی همینجا دقیقا ی کاربر همینجا داریم ب شوهرش خیانت میکنه آویزون ی مرد دیگه شده ک آقاهه از همه جا بلاکش کرده سگ محلش میکنه اما اون نمیفهمه 

من سرزنشش کردم ک زن ناحسابی کارت زشته هرزگی

میگه ن ما بالا شهر تهران زندگی میکنیم و این چیزا واسه امون عادیه شما شهرستانیا فرهنگتون پایینه 

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

من هیچوقت کسایی رو که از جمله‌ی با افتخار از فلان قومیت هستم رو درک نکردم 

به نظرم افتخار قومیتی فقط از یه آدم کوته فکر میاد که جز قومیتش چیزی برای افه اومدن نداره

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

من یه سال تهران زندگی کردم انقدر شرایطم سخت بود ازش متنفرم فقط فرار کردم ازش

ولی ب سختی هاش می ارزه ب نظر من

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

چصی اومدن که ندارهولی منم تهرانیم و تو دانشجویی با پسرای خوابگاهی قاطی نمیشدمخودت بعدا میفهمی چرا

ولی شوهرت که تهرانی نیست خوابگاه نمیموند؟

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

اینطور افراد رو اصلا درک نمیکنم

تهران هم مثل شهرهای دیگه‌اس !😐

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

نگرش درستی ندارن .

همین الانم ممکنه تو تاپیک مواجه بشید با افرادی که کلا سطحی فکر میکنن .

هر شهری در هر نقطه ای از دنیا دارای تاریخچه و ریشه و فرهنگ غنی هست عموما اونایی که راجع به ریشه خودشون چیزی نمیدونن فکر میکنن که خودشون رو به کشور یا شهر پیشرفته بچسبونن بهتره . 

هر کسی در هر جایی از دنیا باید اصالت خودش رو بشناسه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

تو کجایی

اول اینکه تهران مال ایرانه و مال هرایرانیی 

بعدشم اصلا تهرانی اصیل وجود نداره یا رفتن خارج کشور یا خیلی پیرن و اکثرا تو مناطق بالاشهر تهران زندگی میکنن و کلا نی نی سایت نمیان که بخوان به اصالتشون بنازن

دیگه عقده ی خیلی ها باید جایی ریخته بشه

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی